6 întrebări stupide care provoacă iritare și trădează îndoiala de sine

Există o serie de întrebări stupide care provoacă iritare. Ele doar trădează lipsa iubirii și îndoiala de sine. Aceste întrebări creează probleme în relații și nu ar trebui să le adresezi.

1.”Mă iubești?” sau ”Nu mă mai iubești?”

Femeile pun această întrebare mai des decât bărbații. Însoțită de o inocentă în ochi. Ce vrei să auzi? Întrebarea este o încercare patetică de manipulare. Dacă ești iubită, de ce întrebi, și dacă nu, obligi bărbatul să te mintă … sau ai nevoie de un răspuns onest? Atunci decide ce vei face cu el.

2. La ce te gândești?

În mintea noastră, într-o fracțiune de secundă se rotesc sute de gânduri, pe care nici măcar nu reușim să le prindem. Aștepți un răspuns sincer? Puțin probabil este posibil. Nu întotdeauna suntem dispuși să ne împărtășim gândurile spontane, chiar și cu cei mai apropiați oameni.

3. ”Câți bărbați/femei ai avut în trecut?”

De ce vrei să afli? Dacă au fost mulți, oricum nimeni nu va recunoaște. Vrei să auzi: ”Dragă, desigur ești a doua??? Această întrebare – este o încălcare a granițelor și lipsă de tact.

4. Sunt grasă? Sunt frumoasă?

Mai bine întreabă-ți prietena, nu-l întreba pe el. Îmi pare rău că îți face complimente rareori, dar nu le cerși, altfel, la un moment dat, vei auzi adevărul crud.

5. Cu cine dintre prietenele mele te-ai culca?

Serios? Nici în glumă nu întreba asta.

6. De ce trebuie să-ți vopsești părul, să-ți faci manichiura, pedichiura, depilare? Oricum ești frumoasă.

Această întrebare – este o capodoperă masculină. Pentru a fi frumoase, pierdem mult timp și depunem mult efort, dar din exterior s-ar părea că nu încercăm deloc. Dacă ești adult, înțelegi totul, deci nu o provoca.

Toți păcătuim cel puțin o dată în viață cu astfel de întrebări. Să-i scăpăm pe partenerii noștri de aceste momente enervante și să ne ocupăm de dezvoltarea personală, conștiința de sine și să ne creștem încrederea.

Ce fel de întrebări stupide te deranjează?