Utilizează-ți gândurile pentru a te vindeca. Nu e magie, doar fizică.

Oamenii de știință din domeniul fizicii cuantice au dovedit că: nu este atât de importantă realitatea care ne înconjoară, ci vibrațiile și energia. Și acest fapt joacă un rol imens în viața fiecăruia dintre noi.

Dacă totul în jur este energie, atunci și gândurile noastre sunt energie, adică au capacitatea potențială de a influența lumea exterioară. Dacă totul este energie, atunci oamenii sunt cheagurile acestei energii.

Și din această ipoteză, putem trage două concluzii:

1. Creșterea și dezvoltarea omului este limitată numai de dorința sa de a crește și a se dezvolta.

2. Toți oamenii sunt nemuritori, pentru că energia nu poate fi distrusă.

Ce se întâmplă când direcționăm fluxul de energie spre un obiect sau un corp? Vibrația acestui obiect /corp crește, astfel schimbându-i starea.

Dacă încălzim gheața, ea se va transforma în apă. Dacă continuăm s-o încălzim, se va transforma în aburi și, deși ochii noștri nu o mai văd, va mai fi în jurul nostru. Nimic nu dispare. Acestea sunt legile fizicii.

Tot ce se aplică gheții și apei, se aplică și omului. Și dacă cineva reușește să-și mărească semnificativ vibrația, este logic să presupunem că va veni momentul când această persoană va deveni invizibilă. Și acest lucru nu este în niciun fel legat de misticism sau magie. Doar fizică.

Dacă omul a devenit invizibil, înseamnă că a reușit să-și transforme corpul material “brut” într-un corp “prelucrat”, iar conceptul de moarte pentru el nu mai există.

Deci, dacă omul este o vibrație, atunci ea se poate schimba la voință. Singura întrebare este cum? Iar răspunsul este foarte simplu – prin gânduri. Putem schimba vibrațiile corpului nostru cu ajutorul gândirii.

Acest lucru este foarte ușor de verificat. Gândește-te la dragoste și ură. Impactul pe care îl au asupra corpului este complet diferit, deoarece ambele simțuri schimbă frecvența vibrațiilor noastre.

Și pentru că totul în jur este vibrație, atunci orice boală nu este decât o disarmonie vibrațională. Evident, această disarmonie poate fi corectată cu ajutorul altor vibrații: muzică, flori, mirosuri și, bineînțeles, gânduri. Și cu siguranță nu este o descoperire nouă. Totul este legat de energie și vibrații.

Omul poate fi comparat cu un instrument muzical configurat greșit, care emite sunete neplăcute, ceea ce duce în cele din urmă la agresiune, conflicte și nemulțumire.

Probabil cunoașteți cuvântul “disonanță”. Sarcina este de a readuce acest instrument numit “om” înapoi la starea normală, cu ajutorul gândurilor. Dar numai el poate face asta. Fiecare dintre noi este responsabil pentru sine și pentru evoluția gândurilor și, prin urmare, pentru vibrațiile armonioase sau nearmonioase pe care le creăm și le trimitem lumii exterioare.

Ne pierdem literalmente timpul și banii, continuând încercările noastre zadarnice de a explica și de a înțelege lumea, folosind doar metode materialiste. Însă puteți adera la principiul fundamental al universului. Și acest principiu spune: totul în jur este vibrație.

Amintește-ți acest lucru, pentru că este vorba despre viața ta. Tu decizi unde te duc gândurile – în întuneric sau spre lumină. Nimeni nu poate rezolva asta pentru tine.

Acesta este adevărul: totul este determinat de gândurile, ignoranța și prejudecățile noastre. Dacă privești lumea ca o mare de suferință, atunci vibrația ta va slăbi. Dacă ți se pare un loc de sărbătoare eternă, se va intensifica. E simplu. Nu e magie sau religie. Numai fizică.