9 gânduri simple care te vor ajuta să-ți schimbi realitatea și să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Elimină atitudinile negative din viața ta și doar așa o vei putea schimba.

Aceste gânduri pot deveni setările tale pentru o viață fericită și de succes. Repetă-le în fiecare zi pentru a atrage fericirea și succesul în viața ta.

1. În viața mea vin doar cele mai bune și necesare lucruri. 

Dacă ți se pare că acum în viața ta totul este rău, amintește-ți că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Revină la această setare, chiar dacă nu crezi că totul este spre bine.

2. În fiecare zi viața mea se îmbunătățește

Tu ești creatorul vieții tale. Repetând această expresie, acționează în fiecare zi pentru a-ți îmbunătăți și îmbogăți viața.

3. Am destui bani pentru tot ce vreau

Nu te mai gândi la ceea ce nu-ți ajunge, direcționează-ți gândurile că vei avea resurse și surse pentru tot ce ai nevoie.

4. Dorințele mele devin realitate

Scrie-ți dorințele pe hârtie, pune palmele pe foaie, spune această frază cu voce tare de mai multe ori sau în gând și eliberează-ți dorințele. Ai lansat energia pentru a-ți împlini dorințele, acum oferă-i Universului timp să găsească opțiuni pentru realizarea lor.

5. Simt armonie și calm

Dacă te-ai prins într-un moment de grabă și agitație, oprește-te. Respiră și inspiră profund de câteva ori și spune această frază. Poți ieși afară și respira pentru a-ți liniști mintea. În agitație nu se naște adevărul, oprește-te pentru câteva momente și apoi continuă să mergi în direcția necesară.

6. Orice lucru pe care îl încep, îl închei cu succes.

Cei care se îndoiesc de sine și de puterea lor trebuie să repete cât mai des această setare. În timp, se va fixa în subconștient, iar îndoielile vor apărea tot mai rar în minte.

7. Mă iubesc și îmi accept corpul. 

Mintea noastră este foarte critică și vicleană, adesea creează iluzii în capul nostru, încercând în mod constant să ne compare cu alții, ascultă critica din afară. Suntem ceea ce credem despre noi înșine.

Repetă această expresie de fiecare dată când te uiți în oglindă, acordă atenție calităților și lucrurilor care îți plac în tine.

8. Eu îmi creez realitatea

Asumă-ți responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în jurul tău. Totul s-a întâmplat în acest mod din cauza gândurilor și acțiunilor tale. Urmărește-te și dacă vrei să schimbi ceva – schimbă-ți atitudinea și comportamentul, crează-ți realitatea dorită.

9. Lumea este abundentă și plină de oportunități 

Repetă această frază și vei observa cum Universul îți oferă șanse – succes, realizare, iubire.

Trebuie doar să crezi că lumea este bună cu tine și să privești în jur cu dorința de a obține tot ce vrei.