Șterge imediat din lista de prieteni aceste 9 tipuri de persoane.

Rețelele sociale – sunt o invenție minunată: poți comunica, poți discuta orice și chiar îți poți rezolva anumite probleme. Dar aproape întotdeauna în lista de prieteni există câțiva oameni neplăcuți, toxici, cărora le place să-ți scrie comentarii neplăcute. Iată câteva exemple ale celor care nu au loc în lumea ta virtuală.

1. Foștii parteneri

Dacă nu v-ați despărțit prieteni, nu are rost să continuați comunicarea. Cu siguranță v-ați despărțit din motive serioase și nu ai nevoie să participe la discuțiile tale.

2. Fosta parteneră a partenerului tău

Mulți dintre noi arată pe rețelele sociale cele mai bune momente din viața noastră. De ce ar trebui să-ți compari rutina cu evenimentele ei minunate?

3. Cei care te-au jignit la școală

Chiar dacă ați fost colegi de clasă, nu ai niciun motiv să te arunci în brațele acestui om după 15-20 de ani! În special dacă ai amintiri neplăcute legate de acești oameni.

4. Cei care vor să-ți vândă ceva

Unii oameni folosesc rețele sociale pentru a-și promova afacerea. Este un lucru normal. Dar dacă ți se oferă scheme dubioase de îmbogățire rapidă sau produse de care nu ai nevoie, de ce să privești asta în fiecare zi?

5. Iubitorii de poze și meme-uri ciudate

Imaginează-ți că Instagram-ul este un living virtual. Și dintr-o dată în el apare un om care publică tot felul de prostii și se evidențiază din mulțime.  Dacă te amuză, minunat, dar dacă nu?

6. Un coleg care a fost promovat în locul tău, dar nu merita.

Singurul motiv pentru care îl citești – este că aștepți să eșueze. Eliberează situația, ești mai mult decât asta. Succesul – este cea mai bună răzbunare.

7. Șeful

Nu uita că prietenii tăi au acces, inclusiv la postările temporare și povestirile despre călătoria ta minunată, în timp ce la muncă spuneai că ești bolnav(ă).

8. Grupul muzical al unor prieteni la început de cale. 

Acum cinci ani ai fost la concertul lor acasă, erau pe cale să se lanseze.. și nu s-a întâmplat nimic. Las-o baltă, nu se va întâmpla nimic. Același lucru este valabil și pentru afacerea profitabilă sau startup-ul, despre care nu se mai aude nimic.

9. Cei care postează o sută de poze identice ale copilului.

Copiii – sunt minunați, dar o sută de imagini nereușite cum mănâncă terciul puțin probabil va bucura pe cineva, cu excepția părinților.