15 fapte despre dragoste și relații care au trecut testul timpului. Țineți cont de ele.

Nu există o rețetă unică pentru relațiile fericite și puternice. Însă există sfaturi și fapte despre dragoste care au trecut testul timpului. Dacă le veți cunoaște, veți putea evita multe situații neplăcute și chiar vă pot salva relația.

1. Vei întâlni o persoană cu adevărat bună cu care îți vei dori totul – familie, copiii și o viață lungă împreună, numai atunci când tu însăți vei fi o astfel de persoană. Dacă întâlnești numai oameni triști, plictisitori sau furioși, atunci, cel mai probabil și tu ești așa.

2. Deseori, oamenii se îndrăgostesc de cei despre care la început se gândeau: “Nu, nu este genul meu de persoană”.

3. Să vă mutați împreună – este un pas periculos. Nu vă grăbiți. Încercați să prelungiți cât mai mult perioada îndrăgostirii.

4. Dacă în momentul de față nu ai un iubit sau o prietenă, cu siguranță nu e un motiv să fii trist(ă). Mai degrabă ai toate motivele să nu-ți refuzi nimic. Fiind într-o relație nu-ți vei putea permite asta. Bucură-te de viață și nu-ți irosi energia căutându-ți jumătatea, ea te va găsi singură.

5. Prima dragoste – nu poate fi confundată cu nimic și există puține cuvinte pentru a descrie acest sentiment. Când te vei îndrăgosti cu adevărat, vei înțelege.

6. Cel mai interesant și memorabil s*x va fi cu persoana iubită. Indiferent cât de priceput este partenerul tău, dacă nu-l iubești, totul va fi departe de ideal.

7. În relație nu ar trebui să fie certuri și dispute frecvente. Dacă sunt, atunci sunteți în relația greșită. Nu veți rezista ambii în acest ritm. Poate sună plictisitor, dar relația ar trebui să fie un refugiu sigur în care să te poți relaxa și odihni.

8. Un cuplu bun – este acela în care doi oameni nu sunt doar iubiți, ci și parteneri. Se pot sprijini reciproc și au grijă unul de celălalt. Dacă vrei, ei sunt cei mai buni prieteni.

9. Bărbații și femeile sunt diferiți. Femeia se integrează mai rapid și mai ușor în viața partenerului. Bărbatul se integrează mai dificil și mai lent în viața partenerei sale. Dacă vă amintiți acest detaliu puteți preveni multe certuri și necazuri.

10. Dacă reușești să-ți imaginezi clar jumătatea în rolul unui bătrân gârbovit sau al unei bătrâne cu alunițe mari, atunci totul este în regulă. Relația ta are un prognostic bun.

11. Pentru orice relație, balsamul real sunt glumele. Dacă reușiți să râdeți până la lacrimi unul de celălalt și de alte lucruri, atunci veți fi împreună mult timp, poate chiar o viață.

12. În orice trebuie să existe o limită. Dacă unul dintre voi merge la toaletă, iar celălalt face duș în aceeași cameră, cel mai probabil linia deja a fost depășită și nu e un lucru bun. Nu ar trebui să vă tratați reciproc ca niște piese de mobilier.

13. Gândirea asociativă îți poate înrăutăți serios viața după despărțire. Cel mai probabil, din ea vor dispărea pentru totdeauna câțiva prieteni comuni, câteva melodii frumoase sau localuri în oraș, dar și peste asta poți trece.

14. Cea mai bună modalitate de a verifica dacă este timpul să vă despărțiți sau nu – ar fi să-ți imaginezi că există un buton care, dacă este apăsat, îndepărtează instantaneu persoana din viața ta, fără lacrimi și discuții. Dacă ar exista un astfel de buton, ai apăsa pe el? Dacă da, atunci este timpul să pleci din această relație.

15. Dragostea poate dispărea din simplu motiv că oamenii s-au schimbat. Nu este ceva fatal. V-ați simțit bine împreună, iar acum nu mai mergeți pe același drum.