Cum faci bărbatul să depindă emoțional de tine? Spune-i aceste 9 fraze simple.

Soțul tău se reține adesea la muncă, acasă vă certați fără niciun motiv și îl iubești, dar uneori te bucuri că vine mai târziu? Astfel ai mai puțin timp să te cerți cu el și să te gândești că are o amantă. A fost întotdeauna așa? De ce soțul a început brusc să caute un motiv să nu se întoarcă acasă și cum să-l faci să se gândească doar la tine?

De fapt, nu este atât de dificil. Cel mai simplu lucru – ar fi să-l faci să depindă emoțional de tine. Începe cu complimente și cuvinte plăcute, arată-i că nu lupți împotriva lui, ci împotriva situației în care vă aflați ambii. Poate că la început comportamentul tău blând îl va șoca, dar treptat totul se va schimba. Bărbații nu sunt insensibili, ei de asemenea, au nevoie de cuvinte frumoase.

Spune-i:

1. ”Arăți grozav!”

Este foarte simplu. Laudă-i ținuta, părul, cămașa. Sau aspectul, pentru că astăzi este neobișnuit de atractiv.

2. ”Mi-a fost dor de tine și de mângâierile tale. ”

Cu siguranță bărbatul tău este foarte concentrat pe muncă și dacă în relația voastră lucrurile nu merg prea bine, un astfel de mesaj îl va face să se gândească altfel la tine. Probabil îi va face ziua mai frumoasă, îi va aduce noroc și încredere în sine, pentru că va înțelege că este iubit.

3. ”Am pregătit lasagna (sau orice fel de mâncare preferată) special pentru tine!”

Trimite-i fotografia capodoperei tale culinare. Cu siguranță asta va fi o scuză să plece mai devreme de la muncă.

4. ”Mulțumesc”

Nu contează ce face: gătește cina, spală vasele, repară robinetul – neapărat laudă-l și reamintește-i cât de mult îl apreciezi.

5. ”Te iubesc”

Cât de des spui aceste cuvinte? Poate crezi că această expresie a devenit la fel de cotidiană ca bună dimineața, dar nu este așa. Spune-i aceste cuvinte cât mai des posibil. Lasă-l să știe că încă îl iubești, pentru că este grijuliu, este alături de tine și îți iubește fiecare celulă a sufletului.

6. ”Ești amuzant”

Râzi de glumele lui, pentru bărbați acesta este cel mai bun compliment. De fapt, spunându-i că este amuzant, îi spui că te face mai fericită.

7. ”Am avut norocul să întâlnesc un om atât de curajos”

Conștientizarea faptului că pentru tine este cel mai puternic, cel mai curajos și de încredere – face dintr-un bărbat indiferent – unul grijuliu și îndrăgostit. Bărbaților le place să știe că  alături de ei este o femeie slabă și lipsită de apărare pe care o pot proteja.

8. ”Îmi pare rău…”

Spune-i că ai greșit, că s-a dovedit că avea dreptate. Poate că acesta este singurul lucru pe care voia să-l audă.

9. Laudă-l.

În fața prietenilor sau părinților laudă-l mereu, indiferent de orice. Îți poți exprima toate nemulțumirile în privat, dar o astfel de laudă îi va ridica stima de sine.

Cuvintele simple vor lega bărbatul emoțional de tine și treptat vei deveni femeia de care are nevoie cu adevărat.