Top-5 secrete masculine. Iată ce nu recunosc bărbații niciodată.

Bărbații sunt mai putin emoționali decât femeile. Dar asta nu înseamnă că sunt lipsiți de sentimente și dorințe. Pur și simplu le ascund profund. Motivele pot fi diferite. Unii nu sunt pregătiți să vorbească despre cele mai ascunse secrete, alții se tem să pară nepoliticoși, să nu-și ofenseze iubita.

Interdicțiile interne adesea devin motivul unor dezacorduri grave. Deci, ce secrete ascund bărbații?

1.”Nu-mi permit asta”

Bărbatul întotdeauna se simte rușinat când nu poate plăti. Filmele și publicitatea modelează imaginea unui bărbat încrezător și bogat. De fapt, nu toți bărbații își permit să ”arunce” cu bani, însă le este rușine să spună asta cu voce tare. Pentru a cuceri o femeie ei adesea se laudă, pentru a nu-și pierde demnitatea.

2. ”Sunt gelos”

Majoritatea bărbaților preferă să rămână tăcuți, să nu arate cât sunt de răniți. În primul rând, ei încearcă să-și păstreze fața în fața adversarului. Indiferența vizibilă a bărbatului este folosită ca o reacție defensivă. Această tăcere este periculoasă. Femeia o va percepe ca indiferență totală și nici fiecare bărbat nu va putea ține în sine gelozia. Flirtul poate provoca separarea de persoana iubită.

3. ”Nu știu/Nu pot”

Să recunoști că nu ești capabil de ceva, este de parcă ai spune: “Nu sunt bărbat”. De aceea, bărbații adesea încearcă să repare robinetul sau să facă reparații, chiar dacă nu sunt specialiști în acest domeniu.

Dacă nu poți spune despre alesul tău că are mâini de aur, cel puțin încearcă să eviți situațiile incomode. Mai bine cere ajutorul unui specialist.

4. ”Te îmbraci oribil/asta te face mai grasă.”

Femeile adoră să-și întrebe bărbații ce cred despre silueta sau rochia lor nouă. Aceste întrebări adesea pun bărbații într-o situație incomodă. Desigur, dacă ai un gust impecabil și o siluetă frumoasă, vei primi un compliment bine meritat. Și dacă nu? Bărbatul care iubește nu vrea să-și rănească iubita, de aceea îi va fi mai ușor să o mintă.

Învață să te tratezi obiectiv. Studiază revistele de modă pentru a afla cum să-ți  îmbunătățești aspectul. Bărbații întotdeauna vor face complimente sincere femeilor îngrijite.

5. ”Am nevoie de sprijinul tău.”

Bărbații consideră această confesiune o slăbiciune. În adâncul sufletului toți doresc ca femeia să-i laude și să-i sprijine în toate începuturile. Dar nu recunosc asta.

De aceea, interesează-te ce face iubitul tău, crezi în puterea și capacitățile lui. Susținerea emoțională pentru un bărbat înseamnă mult. Știind că femeia este de partea lui, el va întoarce munții pentru ea.

Psihologia bărbaților și a femeilor este diferită. Dacă femeile își pot exprima liber sentimentele, atunci bărbații o fac mai greu. Ei pot păstra în sine mulți ani dorințele și gândurile secrete, pentru a nu părea ridicoli și slabi. Nu faceți presiune asupra lor și nu așteptați imposibilul. Suportul și iubirea sinceră îi vor ajuta să se deschidă și să fie mai încrezători în abilitățile lor.