5 înțelepciuni ale femeilor orientale care le ajută în relația cu bărbații

Modelul de comportament al soțiilor din est este complet diferit de cel european. Fetele din copilărie sunt învățate să se subordoneze bărbatului: la început tatălui, apoi soțului. În țările musulmane, legile privind căsătoria sunt stricte, de aceea, rata divorțurilor nu depășește 19%.

Care este secretul familiilor puternice în est? Ce reguli respectă femeile?

1. Bărbatul este superior.

Soția nu are dreptul să-și contrazică soțul, să argumenteze sau să manifeste neascultare. Ea își poate exprima opinia ușor, dar să nu insiste asupra ei. Principalele calități ale soției din est sunt – smerenia, răbdarea, blândețea și acceptarea.

Supremația bărbatului nu înseamnă că el este un tiran. Femeia este înalt venerată ca soție și mamă. Soțul este obligat să o respecte, să-i aducă daruri, să-i acorde atenție.

2. Datoria conjugală

Soția musulmană întotdeauna ar trebui să fie dispusă să facă dragoste cu soțul ei. Dacă soțul îi cere, este inacceptabil să-l refuze.

3. Soția – menține focul căminului familiar.

Există o separare strictă a sarcinilor în familie. Soțul are grijă de familie și ia decizii. Femeile sunt responsabile pentru casă și educația copiilor. Bărbații musulmani nu au obiceiul să-și ajute soțiile în gospodărie. Aceasta este o funcție strict feminină.

Desigur, ea se poate angaja undeva, dar, de regulă, în Est procentul femeilor care lucrează oficial este foarte mic.

4. Religia

Credința este cea care unește strâns familiile islamice. Soții trebuie să îndeplinească în mod responsabil tradițiile și ritualurile religioase.

5. Grija de sine

Legea prevede ca femeile din est să fie modeste în îmbrăcăminte. Capul și fața acoperite, fusta lungă, umerii acoperiți – toate acestea sunt semne caracteristice ale unei adevărate femei musulmane.

Îmbrăcămintea ciudată nu înseamnă că femeia nu se îngrijește. În fața bărbatului ea trebuie să apară în toată frumusețea. Soțiile din est au grijă minuțios de piele, păr, machiaj, bijuterii, dar toate acestea sunt doar pentru bărbații lor.