Dacă două suflete sunt destinate să fie împreună, ele vor găsi o cale să se întâlnească.

“Dacă iubești pe cineva, oferă-i libertatea. Dacă se întoarce – este al tău, dacă nu, nu a fost niciodată.”

Dacă doi oameni au o legătură cu adevărat profundă și sunt într-adevăr destinați unul pentru celălalt, ei vor trece print-un șir de încercări înainte de a se reuni pentru tot restul vieții.

Nu-ți fie teamă de despărțire – acesta este timpul care ni se oferă pentru a înțelege adevărata atitudine față de omul apropiat și important.

Dacă într-un moment nepotrivit al vieții întâlnești pe cineva cu care simți o legătură adevărată, în mod inevitabil vă veți despărți, fără să știți dacă în cele din urmă vă veți regăsi sau nu.

Uneori întâlnim pe cineva doar pentru o clipă și ne reunim cu acest om doar peste ani. Universul funcționează ciudat. Dacă e destinat, el neapărat se va întoarce la tine, indiferent cât durează.

În cele din urmă vă veți întâlni din nou, dar acum va fi întâlnirea a două persoane pregătite pentru o relație deplină.

Cu toate acestea, nu poți sta și aștepta până când va veni cineva pe care îl vei iubi. Trebuie să lucrezi asupra ta, să crești ca persoană, dar să rămâi fidel(ă) eu-lui tău. Și probabil doar atunci Universul îți va trimite omul care te va ridica în vârf, indiferent dacă anterior l-ai întâlnit sau nu.

Desigur, nu trebuie să susținem că fiecare persoană pe care o iubim se va întoarce la noi. Dar cei destinați, se vor întoarce cu siguranță. Această regulă se aplică tuturor relațiilor: de dragoste, de prietenie și altor relații.

Nu putem controla oamenii și, desigur nu putem controla Universul. De aceea, permite-i să facă pentru tine ceea ce consideră potrivit, iar apoi observă ce se întâmplă.

Uneori suntem nevoiți să eliberăm anumite lucruri pentru o vreme. Și în această perioadă intermediară, ne transformăm în cei care ar trebui să devenim.

Acești oameni se pot întoarce în viața noastră sau pot rămâne doar un vis. Oricum ar fi, ei lasă o urmă de neșters în inima noastră.