Forma sprâncenelor îți afectează caracterul. Iată cum.

Se pare că atunci când femeia își creează o formă sau alta a sprâncenelor, ea este capabilă să facă anumite ajustări nu numai în aspect, ci și în comportament și în atitudinea ei față de viață. Schimbându-și forma sprâncenelor, femeia își schimba caracterul. Să vedem mai detaliat cum forma sprâncenelor influențează caracterul femeii.

1. Sprâncenele rare sau lipsa acestora

Femeile care au astfel de sprâncene, de regulă, se disting prin flexibilitate și bunăvoință. Cu ele vei petrece timpul plăcut și vei comunica ușor. Pe ele te poți baza și chiar le poți încredința un secret. Aceste femei sunt soții bune și prietene adevărate.

2. Sprâncenele drepte fără îndoire

Acestor femei adesea le aparțin trăsături masculine de caracter. Ele sunt încăpățânate și îndrăznețe, independente și directe. Pot ajunge femei de afaceri și lideri de succes. Cu toate astea, în viața lor personală există crize acute, care aduc cu sine diverse probleme.

3. Sprâncenele ascuțite

Îndrăznețe, încrezătoare și incontrolabile, aceste femeie sunt mereu în centrul atenției s*xului opus. Pe deasupra, ele știu cum să fascineze, ceea ce le ajută atât în sfera profesională, cât și în cea personală. Cu aceste femei nu întotdeauna este ușor, dar cu siguranță interesant. Versatilitatea și capacitatea de a obține ceea ce doresc – sunt trăsăturile distinctive a acestor femei.

4. Sprâncenele lungi cu o îndoire lină

Aceste femei sunt misterioase și atractive, își cunosc valoarea și știu să lase o impresie plăcută despre sine. De asemenea, știu să asculte și să dea sfaturi înțelepte. Cu ele vei putea comunica pe orice subiect, deoarece au viziuni mult mai largi decât a majorității femeilor.

5. Sprâncenele scurte

Femeile care au o astfel de formă a sprâncenelor, de obicei, atrag atenția celorlalți cu spontaneitatea și naivitatea lor. Pe de o parte, sunt deschise și binevoitoare, pe de altă parte – te pot descuraja cu emoționalitatea și capriciile lor. Imprevizibilitatea – este principala lor trăsătură.

6. Sprâncenele subțiri 

Femeile cu astfel de sprâncene văd sensul vieții în crearea unei relații armonioase cu un bărbat decent și în construirea unei familii puternice cu el. Aceste femei nu au ambiții profesionale. Pentru ele cel mai important lucru este să rămână femei iubite și iubitoare pentru bărbatul lor. Și, de asemenea, să simtă sprijinul și atenția lui.

7. Sprâncenele groase.

De regulă, femeile cu astfel de sprâncene se disting prin senzualitate, energie și pregătirea pentru schimbări. Cu siguranță nu te vei plictisi cu ele, deoarece știu întotdeauna să-și diversifice viața de zi cu zi, să o facă mai strălucitoare și mai bogată. Bărbaților nu le este ușor cu aceste doamne, întrucât temperamentul lor exploziv adesea le împiedică să rămână blânde și docile, așa cum de obicei sunt considerate femeile adevărate.