3 obiceiuri prin care recunosc imediat femeile noastre în străinătate.

Întâlnesc în Europa multe femei de la noi. Și am observat câteva detalii pe care multe dintre ele le-au introdus în viața lor în alte țări. Aceasta, după părerea mea, sunt obiceiuri care te pot trăda cu ușurință de unde vii.

Punga cu pungi

Acum multe țări renunță la plastic în favoarea ambalajelor din hârtie sau materiale biodegradabile. Dar ce observ la doamnele noastre? Multe își fac acasă rezerve de pungi din magazinele de îmbrăcăminte. În Suedia sau Danemarca toate ambalajele din plastic sunt realizate din material biodegradabil, care nu este la fel de durabil ca cel obișnuit, dar cel destinat ambalării obiectelor mari, de exemplu, încălțămintei, este bun. Și gospodinele noastre salvează astfel de pungi. Dacă este necesar, întotdeauna au niște rezerve.

Produsele cosmetice și de îngrijire

Am fost în vizită la europeni și am fost la femeile noastre care s-au mutat în străinătate. Și unele și altele arată grozav. Dar! Femeile noastre în baie și dormitor, aveau întotdeauna de două sau de trei ori mai multe produse de îngrijire personală. Europenii pot avea multe șampoane, geluri de duș,  creme. Dar tot felul de aparate ciudate de întins părul și de îngrijit unghiile – sunt un semn clar că femeia vine de la noi.

Utilizarea produselor de uz casnic în alte scopuri

Dacă văd o periuță de dinți undeva în baie, înțeleg că au curățat colțurile cabinei de duș sau au spălat încălțămintea cu ea. Dacă văd un tricou vechi tăiat în loc de cârpă, atunci înțeleg că e casa unei femei care a crescut la noi. Femeile noastre s-au obișnuit să profite la maximum din toate. Și articolele de uz casnic nu fac o excepție, totul poate avea a doua viață. Acest obicei la multe dispare, dar nu la toate. Și le trădează cu ușurință.