Frumusețea feminină prin ochii bărbatului: ea este acolo unde nici nu aștepți.

Toate femeile vor să fie frumoase, să fie iubite de bărbați. Acest lucru este clar. Dar nu este clar de ce multe femei, care visează la o iubire sinceră, încep cu minciuna. 

Văd femei tinere și mature, fiecare frumoasă în felul său. Văd cum nu-și acceptă atractivitatea naturală, dorind să devină și mai frumoase, înțelegând frumusețea într-un mod diferit.

De unde începe înșelăciunea? De la ruj. Nu aștepta ca universul să-ți aducă un prinț, dacă nu poți fi o prințesă sinceră. Dacă faci tot posibilul să te prezinți ca un model – vei prinde același narcisist. Dacă te vei întineri – vei adopta un băiat infantil. Dacă vrei să manipulezi, vei cădea în capcana aceluiași manipulator. Nu înșela și lumea nu va fi ironică în schimb. 

Înșelăciunea este un cuvânt prea dur, dar în spatele lui se ascunde frica de a părea urâtă.

Cea mai frumoasă femeie pentru mine este – femeia însărcinată. Nu-i pasă de exterior, gândurile ei sunt în interior, în copil, întreaga ei viață este îndreptată acolo, ea se ascultă, își mângâie burta, merge încet și legănat. Ea este conștientă de darul pe care îl poartă și strălucește de feminitate. Bărbații își schimbă fețele atunci când văd femeile însărcinate, devin mai puternici, mai nobili.

Partea mea preferată a corpului feminin este – burta. Moale, ușor rotunjită, ascunzând nenumărate comori. De aici începe femeia, forța și atracția ei.

Suntem atrași de ceea ce lipsește în noi. O femeie matură creează polaritate și atrage energia masculină matură.

Noi, bărbații nu percepem frumusețea numai cu ochii. Ar fi prea plictisitor. Scanăm fiecare mișcare: întoarcerea capului, mișcarea șoldurilor, poziția genunchilor, vocea.

Simțim grația. Ea nu poate fi copiată, cumpărată, învățată de la modele, care, apropo, au maniere, dar nu și grație. Grația este unică, fiecare femeie este înzestrată cu ea, dar poate fi blocată sub convingerile amare.

Femeii îi este mai ușor decât bărbatului – ea nu trebuie să devină cineva, este suficient să fie și deja e frumoasă. Bărbatul oricum va găsi, va distinge, va descifra frumusețea ta, dacă nu va fi confundat și împiedicat. Pentru fiecare frumusețe există un admirator, un poet sau un prinț. Nu merită să o arăți, să o scoți în evidență, să o distorsionezi. Este suficient să fii.