Iată despre ce trăsături de caracter poate vorbi silueta feminină

În mod surprinzător, dar dacă acordați atenție femeilor cu forma similară a siluetei, veți observa că acestea într-adevăr au caracteristici și trăsături de caracter similare. Deci, despre ce poate vorbi silueta feminină?

1. Silueta slabă

Această doamnă iubește societatea oamenilor frumoși și inteligenți. Evident că ea nu tolerează prostia umană și nu ezită deloc să vorbească despre asta. Dacă nu-i place ceva, va declara în mod deschis ceea ce gândește. Din cauza acestei particularități ea are întotdeauna mulți admiratori, dar și dușmani.

2. Silueta dreptunghiulară

O trăsătură distinctivă a acestor femei – este incapacitatea de a elimina tensiunea psihologică a minții. De cele mai multe ori, suferă de respectul de sine scăzut și lipsa de încredere în ceilalți, însă vor încerca să ascundă acest lucru. Sub masca răcelii și uneori îndrăznelii, se ascunde un copil fragil, lipsit de apărare.

3. Silueta în formă de pară

Femeia cu umeri înguști și șolduri voluptoase nu se poate plânge de stima de sine scăzută.  Însă cu siguranță îi lipsește abilitatea de a avea încredere în ceilalți. Datorită controlului total și tutelei enervante, ea îi poate înnebuni pe toți cei cu care trăiește sub același acoperiș.

4. Silueta în formă de clepsidră

Această femeie (ca și silueta ei feminină) este un dar pentru toți cei care apreciază confortul și armonia în casă. Cu ea îți va fi plăcut să petreci 24 de ore pe zi, pentru că știe să creeze o atmosferă armonioasă în jurul ei. Nu se concentrează pe carieră, familia este mult mai importantă pentru ea decât realizarea profesională. Cu toate acestea, adesea reușește să combine cu succes munca și treburile casnice.

5. Silueta – plinuță

Acest tip de siluetă aparține, de obicei, femeilor blânde. Intră ușor în contactat și sunt întotdeauna fericite să-i ajute pe cei care au nevoie de ele. Mai mult decât atât, femeia cu forme voluptoase nu ține supărarea și este capabilă să ierte persoanele dragi, chiar și pentru cele mai nedemne fapte. Dar, din păcate, mulți se folosesc de sinceritatea ei.

6. Silueta – triunghiul inversat.

Puternică, ambițioasă și independentă, această femeie poate face față cu brio oricărui bărbat de succes. Ea nu se teme de schimbare și întotdeauna merge cu încredere spre obiectivele sale. Felul de a fi directă este principala ei trăsătură de caracter. De cele mai multe ori, bărbații se tem de ea, motiv pentru care are probleme în viața personală.

7. Partea superioară voluminoasă și picioarele subțiri

Femeia cu o astfel de siluetă este, de obicei, neliniștită, temperamentală și excentrică. Ea nu tolerează monotonia și încearcă să trăiască o viață bogată. De obicei, are multe hobby-uri și un cerc larg de cunoștințe. De asemenea, este optimistă și veselă, ceea ce o ajută să treacă mai ușor prin viață și să depășească orice obstacol.