Bărbatul care iubește niciodată nu-i va spune femeii sale aceste 7 fraze.

În relația dintre bărbat și femeie, certurile și neînțelegerile sunt fenomene destul de normale, care ajută relația să treacă la un nivel nou, mai matur. Cel mai important lucru e să nu fie prea multe. Însă există expresii pe care bărbatul nu le-ar spune femeii iubite, nici măcar în toiul unei dispute.

1. “Arăți rău”

Bărbatul care iubește nu-i va spune niciodată femeii sale o astfel de frază, pentru că sună extrem de neplăcut și ofensator. Chiar dacă are în minte o astfel de idee, o va spune într-o formă mai blândă, pentru a nu-i face rău partenerei sale.

2. “Câștigi puțin”

Potrivit rolurilor, bărbatul ar trebui să fie principalul întreținător al familiei. De aceea, pur și simplu nu are dreptul să-i facă femeii reproșuri că ea câștigă puțin. Atunci când nu-ți convine situația – muncești mai mult și obții banii de care are nevoie.

3. “Ești o mamă rea”

Aceasta este probabil cea mai ofensatoare expresie pentru orice femeie-mamă. Bărbatul care iubește nu-i va spune niciodată aceste cuvinte mamei copiilor săi, dar va găsi mereu compromisuri și alte căi de soluționare a problemelor, dacă există.

4. “Prietena ta este mai frumoasă decât tine.”

După această frază, bărbatul care a îndrăznit să o pronunțe va fi introdus în lista celor mai mari dușmani. Orice femeie se va simți ofensată dacă va auzi că nu este suficient de frumoasă, mai ales că este inferioară prietenei sale.

5. “Nu-mi place mama ta”

Chiar dacă bărbatul nu are o relație strânsă cu părinții femeii și nu găsește un limbaj comun cu ei, să-i spui direct acest lucru – este o manifestare a lipsei de respect, în primul rând față de ea. În acest caz, este mai bine să păstrezi o distanță prietenoasă.

6. “De dragul tău am renunțat la dorințele mele.”

Aceste cuvinte indică în mod direct că, în viața bărbatului femeia devenit acea piatră care l-a împiedicat să-și construiască viața așa cum dorea. Astfel de fraze se spun cu scopul de a-i arăta cât de multe a sacrificat. Însă femeia se va simți umilită, ofensată și inutilă în viața partenerului.

7. “Mama mea face asta mai bine”.

Bineînțeles, mama lui poate fi mai bună în multe privințe, dar nu este deloc necesar să-i declare femeii despre asta. În primul rând, între soacră și noră întotdeauna există puțină rivalitate și, în al doilea rând, femeii nu-i va fi deloc plăcut să audă astfel de cuvinte, pentru că orice comparație întotdeauna lasă un gust amar.