5 condiții de care are nevoie bărbatul pentru a se îndrăgosti de femeie pentru totdeauna

Iubirea rareori apare din anumite condiții. Ea nu întotdeauna poate fi explicată sau descrisă. Majoritatea bărbaților nu caută iubirea sau o relație serioasă. Se întâmplă pur și simplu, și, la un moment dat, bărbatul își dă seama că iubește femeia cu care ar vrea să-și lege viața.

Studiile arată că bărbații se îndrăgostesc mai repede decât femeile. De regulă, ei știu imediat despre asta. Femeile au tendința să analizeze toate argumentele pro și contra, până când în cele din urmă decid ce au nevoie. Se datorează faptului că femeia de la început are un scop, scopul de a găsi o relație specială, iubitoare care să treacă testului timpului.

Dar ce-l poate face pe bărbat să iubească femeia? Ce o face unică și specială? Iată câteva condiții importante.

1. Femeia ar trebui să fie cel mai sigur loc din lume pentru el

În fiecare bărbat trăiește un copil care are nevoie de securitate. Dacă nu se va simți în siguranță în prezența femeii, el nu va dori să-și construiască o viață împreună cu ea. Dacă femeia va deveni pentru el cel mai sigur loc din lume și îi el va putea încredința cele mai ascunse secrete, atunci nu va pleca niciodată.

2. El vrea să fie eroul ei

Fiecare bărbat vrea să se simtă cel mai puternic și mai influent în lume, iar opinia femeii contează mult pentru el. Bărbatul vrea să simtă încrederea ei. Așa percepe el dragostea. Femeia ar trebui să învețe să se bazeze pe înțelepciunea, puterea și sprijinul bărbatului. Bărbatul se îndrăgostește de femeia care îi permite să devină un erou.

3. El are nevoie de laudă 

Bărbații au un ego destul de sensibil. Fiecare bărbat are nevoie de confirmarea importanței sale, de importanța profesiei, atractivității și priceperii în pat. Nu trebuie să faci presiune, să-l critici sau să recurgi la manipulare pentru a obține ceea ce dorești. Spune-i ce ți-a plăcut în afirmațiile lui sau în lucrurile în care a excelat.

4. Are nevoie de o viață intimă bună

Atât bărbații cât și femeile se apropie prin intimitate și comunicare, dar  bărbații o fac mai ușor prin intimitate. Înseamnă acest lucru că are nevoie de intimitate în fiecare zi pentru a simți legătură cu tine? Nu neapărat. Când bărbatul vrea să ajungă în patul femeii iubite, el vrea să se asigure că ea este deschisă s*xual pentru el.

5. Vrea să fii sinceră

Bărbaților nu le place să-și arate sentimentele și nu există prea mulți oameni în fața cărora se pot deschide. Femeia poate deveni persoana cu care el își poate împărtăși în siguranță emoțiile.

Relațiile puternice se construiesc pe capacitatea deschiderii emoționale. Bărbatul trebuie să știe că nu-i vei întoarce spatele într-un moment de slăbiciune, că el poate fi vulnerabil cu tine. Bărbatul are nevoie de femeia care îi va vedea imperfecțiunile și oricum îl va iubi.

Bărbatul se îndrăgostește de femeia cu care se simte confortabil în exprimarea sentimentelor sale. Împărtășește-i temerile, durerile, dorințele și visurile tale  pentru a crea acea legătura emoțională care vă unește.