10 semne că împreună cu acest bărbat vei putea crea o familie puternică.

Și iubirea nu este pe primul loc în această listă, pentru o relație de lungă durată sunt importante alte calități.

1. Alături de el te simți în siguranță

Nevoia de bază a fiecărei femei este de a avea încredere în viitorul ei soț. Simți că alături de el vei trece prin foc și apă? Atunci acceptă cererea în căsătorie. Dacă bărbatul te dezamăgește în mod constant, te insultă, te înșală sau te agresează fizic, iar apoi își cere scuze, acesta este primul semn de nesiguranță. Acordă atenție faptelor reale.

2. Bărbatul este dispus să-și asume responsabilitatea.

Un semn sigur că familia se va dezvolta este dorința arzătoare a bărbatului să devină soțul tău. Opțiunea ideală este atunci când el, fără motivație suplimentară, începe conversația despre nuntă. Dar ai grijă! Există o categorie separată de bărbați-visători, la care totul rămâne la nivelul cuvintelor frumoase despre viitor.

3. Te simți dorită.

Relațiile intime nu ar trebui să fie un factor decisiv în alegerea partenerului de viață. Dar această sferă este una principală. Dacă nu aveți dorința să vă atingeți reciproc, să vă îmbrățișați, să vă sărutați atunci prin ce se va deosebi cuplul vostru de doi prieteni obișnuiți? Este important să te simți dorită, în caz contrar, sar putea să cauți acest sentiment în afara relației. Și astfel de aventuri nu contribuie la consolidarea legăturilor de familie.

4. Aveți despre ce discuta.

În timp pasiunea dispare. Este un fapt dovedit. Prin urmare, dacă vă țin doar relațiile intime pasionale, nu este un lucru suficient pentru căsătorie. Convorbirile lungi și sincere sunt capabile să creeze un adevărat miracol și să vă apropie pentru mulți ani. Dacă sunt prezente în relația voastră sunteți pe drumul cel bun.

5. Sunteți din același mediu social

Dacă tu și potențialul tău partener v-ați născut și ați crescut în culturi, mentalități, straturi sociale complet diferite, atunci toate certurile voastre cel mai probabil, se vor transforma în insulte și reproșuri reciproce. Din simplul motiv că sunteți oameni din diferite lumi. Dacă sunteți din același mediu, șansele să trăiți ”până la adânci bătrâneți” sunt mult mai mari, decât la cuplurile care sunt mândre de diferențele lor.

6. Nu încercați să vă schimbați reciproc

Dacă în stadiile inițiale ale relației îți construiești în minte un plan grandios de a schimba personalitatea iubitului tău, atunci nu trebuie să aștepți o căsnicie fericită cu el. Ar trebui să te gândești de la început dacă ești dispusă să trăiești cu această persoană toată viața – așa cum este acum. Schimbările s-ar putea să nu se întâmple. Asigură-te că cel puțin calitățile de bază ale partenerului ți se potrivesc.

7. Ți-l imaginezi tatăl copiilor tăi

Nu contează dacă ai copii sau dacă planifici să-i ai. Instinctul matern îți va spune dacă merită să-ți legi soarta cu acest domn. Dacă acum subconștientul tău pictează imagini vesele ale plimbărilor și jocurilor în comun – acesta este un semn sigur că familia voastră va fi fericită.

8. Aveți valori comune de viață

Dacă bărbatul pune tradiția în prim plan, iar femeia libertatea, în practică, această familie se va destrăma foarte repede. Pentru că el îi va cere femeii să stea acasă și să educe copiii, iar ea va dori carieră și auto-realizare. În această situație, nimeni nu este rău, doar că valorile diferite dictează dezvoltarea relației.

9. Îl respecți și ești mândră de el.

Bărbatul poate fi mult mai înalt sau mai mic de statură, mai tânăr sau mai în vârstă, poate avea un loc de muncă neprestigios sau un temperament rău – însă toate astea nu sunt importante dacă îți convine totul. Atunci când îți respecți bărbatul, dacă îl admiri și ești mândră de el, aceștia vor fi indicii care vă vor împiedica să vă despărțiți în momentele dificile.

10. Vă iubiți reciproc.

Dragoste la prima vedere nu există. De aceea, înainte de a vă iubi reciproc trebuie să treacă o perioadă de timp. Când îi vezi adevăratele calități și defecte, când ochelarii roz cad de pe ochi, alegerea ta nu va mai fi emoțională, ci conștientă. Și numai atunci veți reuși să creați o familie cu adevărat puternică.