Înainte de a începe o nouă relație, ține cont de aceste 11 sfaturi

Nu accepta ceea ce e josnic pentru tine!

1. Nu îndrăzni să accepți ceea ce e josnic pentru tine. Femeia ar trebui să primească ceea ce merită. Ține cont de greșelile trecutului și nu permite să-ți aducă lacrimi din nou.

2. Nu te dărui complet și cu atât mai mult nu dărui ceea ce ai mai bun. Nu permite nimănui să-ți domine individualitatea. Toți au defecte și ele ar trebui apreciate și respectate la fel de mult ca și frumusețea.

3. Nu ceda fără luptă. Construiește pereți în jurul tău. Acel om care va reuși să le distrugă – te va aprecia. Dar nu permite să-ți distrugă zidurile oamenii care vin în viața ta temporar, care nu au planuri să rămână pentru totdeauna.

4. Nu-ți deschide inima până în momentul în care nu va fi reciproc.

5. Nu-ți oferi timpul bărbaților care te caută doar noaptea. Nu-ți pierde somnul pentru ei. Aceasta nu este iubire, doar beneficii și distracție.

6. Nu-ți consuma cea mai prețioasă resursă – timpul, pentru cei care nu sunt dispuși să-ți ofere această resursă în schimb.

7. Nu îndrăzni să cerșești atenția unei persoane. Oricine vrea să fie cu tine, îți va dărui fără niciun beneficiu reciproc suficient timp și îți va urmări zâmbetul.

8. Nu-ți consuma energia internă pentru relații care nu au viitor. Într-o relație, este esențială stabilitatea.

9. Nici măcar să nu crezi că nu te mai îndrăgosti vreodată. Dragostea va veni în viața ta și este imposibil să nu o observi. Să te forțezi să iubești pe cineva – nu are rost.

10. Scapă de toate îndoielile pe care le ai despre tine. Știi cum să iubești, deci, ai tot dreptul să fii iubită cu adevărat.

Neapărat urmărește sinceritatea sentimentelor străine – nu ar trebui să fii înconjurată nici de cea mai mică minciună.

11. Nu te grăbi. Nu mai accepta o relație care ”parcă e bună”. Fericirea ta merită să fie perfectă și impecabilă.

Să fii de acord cu mai puțin decât meriți – înseamnă să pierzi viitoarele oportunități de a experimenta fericirea adevărată.