Alege ceasul care îți place și vei obține sfatul de care ai nevoie în acest moment.

Alegând ceasul care îți place, vei primi sfatul de care ai nevoie atât de mult în acest moment!

Ceasul 1

Trebuie să-ți accepți viața și să încetezi să te opui adevăratelor dorințe ale inimii. Mergi înainte cu speranță și curaj. De câte ori ți-ai cerut scuze pentru ceea ce nu ai făcut? Și cât de des te-ai înecat în speranța că se va întâmpla ceva incredibil? Desigur, înțelegi că un astfel de premiu poate fi obținut numai cu mult efort. Dar, totuși, uneori ai speranța că vei obține acea “oportunitate”. Însă, sufletul tău știe perfect ce ai nevoie și ce vrei să faci. Fiecare dintre noi a venit în această lume să se bucure de viață, așa că fă-o. De îndată ce începi să te miști în această direcție, vei vedea cum viața ta va prinde culoare.

Ceasul 2 

Meriți tot ce e mai bun în viață, la fel ca orice altă persoană. Atenție, respect, dragoste și succes. A sosit momentul potrivit să-ți eliberezi conștiința de limitările care te împiedică să fii fericit(ă). Atunci când omul are o stima de sine scăzută, el pare sa-și spună: “Mi-e frică să cunosc prezentul”. Cu toate acestea, este important să înțelegi că este o frică pe care o au toți oamenii. Așa că spune-ți: “Merit succes, dragoste și respect.” Repetă constant aceste cuvinte. Și cel mai important, crezi în ele! Dacă ai început să faci asta, viata ta în curând se va transforma într-un mod incredibil!

Ceasul 3

Dacă, datorită indeciziei sau fricii, ai tendința să amâni lucrurile pe mai târziu, atunci este momentul potrivit să elimini acest obicei inutil! Finalizează sarcinile pe care le ai. Treptat, vei învăța să închei lucrurile imediat, așa cum este necesar. Împreună cu această abilitate, vei obține un nivel mai înalt de încredere în sine!

Ceasul 4

Acum, mai mult ca niciodată ești pregătit să iubești. În plus, îți place să-ți dăruiești iubirea. Este timpul să-ți cureți mintea de atitudinile negative, să te eliberezi de fricile care te împiedică să-ți deschizi sufletul. Trecutul trebuie lăsat în trecut și numai în acest fel vei putea obține experiență din viața trăită. Universul îți ascultă întotdeauna gândurile, chiar dacă crezi că ești singur cu tine!