Bărbatul care nu-și respectă femeia, nu se respectă pe sine.

Psihologii, ezotericii și mulți oameni de știință au demonstrat că femeia are cea mai directă influență asupra destinului bărbatului. Amintiți-vă, cel puțin, bine-cunoscuta frază că în spatele fiecărui bărbat de succes, stă o femeie puternică. Este un adevăr care a fost testat în mod repetat de multe generații de cupluri.

Prin natura sa, energia femeii este mult mai puternică decât energia bărbatului. Ea este capabilă atât să creeze ceva nou în jurul său, să inspire, cât și să distrugă, să rupă și să facă rău. Totul depinde de modul în care bărbatul își tratează femeia. Dacă el manifestă respect, venerație, bunăvoință și dragoste, ca răspuns femeia îi trimite activitatea sa pozitivă.

Alături de o astfel de parteneră, bărbatul se va inspira, va încerca să cucerească noi înălțimi, va simți succesul și prosperitatea. Toate acestea se aseamănă cu o magie, femeia este capabilă să-și inspire partenerul, să-l facă să avanseze, să devină mai bun, mai puternic și mai curajos.

Dar există și un alt scenariu, mai puțin roz. Atunci când bărbatul nu-și respectă femeia, nu o apreciază, o tratează prost, o jignește, nu-i acordă atenția și iubirea cuvenită, el automat transferă această negativitate asupra sa. Nu în zadar în cuplurile în care nu există înțelegere între parteneri, bărbatul are adesea probleme la locul de muncă, îl urmăresc necazurile și nemulțumirea constantă.

Toate acestea nu sunt întâmplătoare. Astfel femeia, fără să-și dea seama, transformă supărările ei în energie negativă, care se îndreaptă spre bărbat. Rezultatul – o mulțime de probleme și eșec în viață, cauza căruia, bărbatul nici măcar nu-l înțelege.

Bărbatul care nu-și respectă și nu-și prețuiește femeia, în primul rând se distruge și umilește pe sine, chemând astfel în viața lui multe dificultăți și speriind complet bunăstarea, prosperitatea și succesul, atât de necesar în viața fiecărui om.