9 motive pentru care nu-ți poți găsi bărbatul visurilor tale.

De ce nu-ți găsești bărbatul visurilor tale dacă ești dispusă să oferi atât de multe lucruri? Iată câteva explicații:

1. Majoritatea bărbaților nu te înțeleg.

Ai crezut că orice bărbat va fi fericit să întâlnească o fată atât de minunată ca tine, dar se pare că ei nu te înțeleg, le pari dificilă, iar ei sunt prea leneși să facă față acestui lucru.

2. Nu ești de acord cu mai puțin decât meriți 

Ai petrecut mult timp pentru a deveni femeia care ești acum. Deci, de ce să fii de acord cu bărbatul care nu a făcut același lucru? Din păcate, nu sunt atât de mulți bărbați extraordinari care ți s-ar potrivi. Și faci bine, așteaptă până când vei întâlni un astfel de bărbat.

3. Ești prea ocupată.

În mod ironic, calitățile care te fac o fată incredibilă, te împiedică să-ți găsești un partener. Nu ai suficient timp să faci cunoștință cu cineva. Chiar dacă bărbatul perfect stă chiar în fața ta, nu-l observi pentru că ești foarte ocupată.

4. Nu faci compromisuri cu tine însăți.

Ai mers prea departe și ai depus prea mult efort să te sacrifici de dragul unui bărbat. Vrei să-ți găsești iubirea, dar nu vei plăti pentru ea. Dacă nu te iubește așa cum ești, nu este bărbatul potrivit pentru tine.

5. Nu simți o legătură profundă cu majoritatea bărbaților.

Când știi că poți oferi multe, aștepți multe. S-ar putea să fi avut relații superficiale, dar cauți alt bărbat. Dacă nu simți o legătură incredibilă la toate nivelurile, nu te interesează.

6. Nu tolerezi atitudinea proastă.

Din păcate, majoritatea bărbaților nu sunt din cea mai bună categorie. Ești dispusă să fii cu un bărbat adevărat. Vrei maturitate, respect, bunătate, ambiție și romantism. Meriți toate acestea, dar trebuie să aștepți bărbatul special.

7. Bărbații cred ca nu ești interesată de relații.

Ai o viață atât de plină și fericită încât unii bărbați cred că ești deja mulțumită de toate. Poți părea indiferentă, fără să realizezi acest lucru. Ești atât de încrezătoare și ocupată încât s-ar părea că nu ai timp pentru bărbați. Radiază mai multe vibrații de dragoste!

8. Mulți bărbați se tem de tine.

Din păcate, nu toți bărbații moderni au succes. Și cu siguranță nu îndrăznesc nici măcar să se apropie de tine. Ei cred că nu vei fi interesată de ei și, în cele mai multe cazuri, au dreptate. Un bărbat nesigur nu va fi un partener bun pentru tine.

9. Mulți bărbați nu doresc o relație serioasă.

Chiar dacă nu-i sperii, majoritatea nu vor ceva serios. Ei vor ușurință și indiferență. Tu însă meriți și ceri mai mult.