Iată care sunt semnele și simptomele păcii interioare

Unele semne și simptome ale păcii interioare:

– tendința de a gândi și de a acționa sincer, nu din cauza temerilor bazate pe experiența din trecut;

– abilitatea de a te bucura de fiecare moment al vieții;

– pierderea interesului de a condamna alte persoane;

– pierderea interesului de a condamna faptele altor persoane;

– pierderea interesului pentru conflicte;

– nevoia pură de apreciere și laudă;

– satisfacția în legătură cu ceilalți și cu natura;

– zâmbetul;

– sensibilitatea crescută față de dragostea exprimată de alții și o nevoie acută de exprimare a dragostei;

Viața va fi o călătorie interesantă, plină de bucurie și venerație. Acea parte din tine care era în strânsoarea restricțiilor, stabilite de tine însuți, va fi eliberată pentru a vedea o panoramă complet nouă… atunci când vei crede în asta.

Vei descoperi că încetinești ritmul vieții și trăiești în acel spațiu interior senin, în care poți aprecia tot ce întâlnești în cale. Vei ști în inima ta că nu trebuie să-ți fie teamă de opiniile și acțiunile altor oameni. Vei primi mai multă bucurie de la viață, pentru că este bucuria pe care o vei distribui altora. Vei descoperi că poți accepta mai ușor opiniile opuse.

Vei găsi o mare bucurie în liniște, care va înlocui furia și durerea. Vei elimina conflictele și confruntările. Vei intra în contact cu puterea nelimitată a minții tale. Vei medita în liniștite, chiar și atunci când alții în jurul tău sunt înfuriați. Vei cunoaște puterea unei minți liniștite și te vei întoarce tot mai des la ea. Vei descoperi în tine lucruri la care nici nu te gândeai până acum.

Vei ajunge în interiorul acelei inteligențe perfecte care umple fiecare formă, în acel spațiu interior minunat, în care tot ceea ce poți vizualiza este posibil.

Autor: Wayne Dyer. “Când vei crede, atunci vei vedea.”