6 motive pentru care Universul îți trimite “oamenii potriviți” în viața ta

Treci prin perioade mai dificile în viața ta? Nu-ți place că întâlnești mereu persoane nepotrivite? Nu-ți face griji! Adevărul este că nu poți influența când va apărea persoana potrivită sau mentorul care te va ajuta să alegi o cale nouă. Nu poți influența acest lucru – dar se va întâmpla. Tuturor li se întâmplă în momentul potrivit.

Deci, de ce ți se întâmplă asta?

1. Ai meritat. 

Probabil ți-ai stabilit un obiectiv ferm pentru a te îmbunătăți spiritual și a-ți schimba modul de gândire. Probabil asta a dus la faptul că acum ești mult mai conștient(ă) de semnificația Universului, de puterea energiei sale.

Probabil ai reușit să faci schimbări pozitive în viața cuiva, chiar dacă nu ai observat acest lucru. Tranziția în zona energiei pozitive nu trece niciodată neobservată de Univers.

“Persoana potrivita” poate fi recompensa pe care o meriți.

2. Fără să-ți dai seama, ai cerut ajutorul Universului.

Atunci când trecem prin perioade dificile, subconștientul eliberează un semnal de ajutor. Astfel de semnale sunt, de obicei, foarte puternice, deoarece unt cauzate de emoții negative puternice – cum ar fi mâhnirea, pierderea, durerea, depresia sau anxietatea. Crede-mă, Universul cu siguranță va asculta aceste semnale și în curând în viața ta va apărea cel sau cea care te va putea ajuta.

3. Ai o karma bună (sau rea)

Nimeni nu este perfect și tu nu ești o excepție. Viața este plină de surprize, atât bune cât și rele. Are tot felul de posibilități – și posibilitatea de a face greșeli și posibilitatea de a învăța ceva nou. În viața ta pot apărea oameni dispuși să te răsplătească pentru faptele bune sau să-ți arate faptele rele pentru a te ajuta să devii mai bun.

4. Ai nevoie de oportunitatea de a crește.

Când Universul simte că unul dintre copiii săi nu-și dă seama de întregul său potențial, el te va lega cu cineva care te va putea ajuta. Poate fi oricine – potențialul tău partener, un nou prieten, un mentor, un profesor sau cineva care te va inspira. Acești oameni te vor împinge în zona creșterii tale spirituale și mentale.

5. Ai nevoie de ajutor în definirea limitelor.

Uneori se întâmplă că oamenii pe care ți-i trimite Universul îți ”răstoarnă” viața. Acești oameni vin să te ajute să ieși din zona de confort și să-ți stabilești limite noi. Limitele care definesc ceea ce ești dispus să accepți în viața ta și cine ești gata să devii.

6. Ai nevoie de timp pentru a te vindeca.

Toți avem momente care ne storc puterea, energia și voința de a trăi. Momente pline de durere și suferință. Li se întâmplă tuturor celor care nu sunt lipsiți de emoții. Și … Universul întotdeauna este gata să te susțină în vremuri dificile. Nu-ți fie teamă – în viața ta cu siguranță vor veni oamenii care te vor ajuta să-ți vindeci sufletul.

Cei care vin în viața ta, trimiși de Univers, aduc schimbări imediate în ea. Ei schimbă energia vieții din jurul tău. Apariția lor în viața ta nu este deloc întâmplătoare. Lumina lor a fost atrasă de lumina sufletului tău. Legătura dintre tine și acești oameni a fost stabilită la nivel spiritual. Dar, pentru a primi acest dar neprețuit, trebuie să ai încredere în Univers.

Să crezi în bunăvoința energiei Universului cu toată inima, mintea și sufletul. Și în momentul în care accepți această bunăvoință, vei simți schimbarea. În momentul în care decizi să-ți schimbi viziunea asupra lumii, vei atrage energia potrivită în viața ta. Și cu energia potrivită, vor veni și oamenii potriviți în viața ta.