Unii oameni utilizează aceste 3 fraze pentru a te manipula. Nu ceda în fața lor.

Fiecare dintre noi cel puțin o dată în viață a încercat să manipuleze pentru a obține ceva. Însă, în acest articol vom vorbi despre alți oameni. Despre cei care stăpânesc perfect arta manipulării și o folosesc aproape zilnic.

Ar putea fi oricine. Și, deși sunt foarte diferiți, ei au ceva în comun.

Manipulatorii îți vor spune orice, pentru a obține ceea ce au nevoie. Și nu vor avea nicio mustrare de conștiință.

Iată câteva fraze pe care le utilizează cel mai des manipulatorii în discursul lor:

1. ”Exagerezi!”

Cea mai bună apărare este atacul. Manipulatorii au o reacție exagerată dacă faci ceva greșit sau nu așa cum și-au dorit ei.

Te rog, nu ceda. Cu siguranță nu exagerezi. Acesta este unul dintre trucurile folosite de manipulatori pentru a te face să te simți vinovată și să cedezi în fața lor.

2. ”Ești atât de sensibilă!”

Dacă cineva din mediul tău îți spune adesea o astfel de frază, ai grijă cu acest om. Doar cineva căruia nu-i pasă de sentimentele tale se poate exprima astfel.

Manipulatorii sunt capabili să ”simtă” victimele ușoare. De aceea, insistă pe opinia ta, pentru a nu cădea în capcana manipulatorului. Fă-ți o favoare și îndepărtează-te de astfel de oameni.

3. ”Ești atât de dramatică!”

Această expresie, de asemenea, este una dintre preferatele manipulatorului. Chiar dacă el însuși a adus o dramă excesivă în această situație, nu-i este rușine să-ți spună că te comporți ca o Regină a dramei.

Este extrem de important să nu cazi în jocul lui. Odată ce ai făcut asta, nu există cale de întoarcere. Manipulatorul te va folosi până când va obține ceea ce vrea de la tine.