Iată cum oamenii își blochează propriul succes și prosperitatea

Există un obstacol, din cauza căruia la mulți dintre noi nu vine succesul și prosperitatea (în aproape toate sferele vieții)! Care este acest obstacol?

Răspunsul meu: inima închisă!

La nivel subconștient, omul refuză să primească anumite beneficii. Voi da un exemplu simplu. Să presupunem că ai cumpărat un cadou pentru cineva. Vrei să-l bucuri, fără intenții ascunse.

Unii oameni vor accepta darul și vor mulțumi cu sinceritate. Însă în majoritatea cazurilor, se întâmplă exact opusul. Ca răspuns auzi ceva de genul: “Mulțumesc, dar … De ce? Nu trebuia să cheltui bani!”

Ce se întâmplă în acest caz? Tu îi faci omului bine, iar el îți răspunde: “Mulțumesc, dar nu era necesar să faci asta”.

Aceasta este problema. Suntem capabili să oferim, dar nu am învățat să acceptăm ceea ce vine la noi. Chiar și atunci când ni se spune: “Mulțumesc”, răspundem: “Nu ai pentru ce.”

Primești exact ceea ce emiți. Și dacă nu poți accepta darurile simple, atunci cum poți accepta darurile pe care ți le-a pregătit Soarta?

Chiar de azi începe și acceptă toate lucrurile rele și bune care vin în viața ta! Deschide-ți inima! Acceptă cadourile și micile semne de atenție.

Oferă locul cuiva în transport. Zâmbește și invită persoana să-ți ia locul. Când ți se dă ceva, spune: “Să fie spre binele meu”

Uită de expresii precum: “Nu ai pentru ce”, “Nu trebuia să te deranjezi” sau “de ce ai cheltuit atât de mult”. Acceptând darurile, întotdeauna spune: “Mulțumesc.” Numai mulțumiri și acceptare!

Cu cât ai inima mai deschisă, cu atât vei emite în lume mai multă energie de recunoștință. Ea va face adevărate miracole în viața ta! Vei deveni un magnet care va atrage noi oportunități și noroc în toate începuturile tale.

Și cel mai important lucru – mulțumește Universului pentru fiecare zi trăită, pentru fiecare șansă nouă, pentru fiecare moment fericit și fiecare dar. Mulțumește pentru viață, pentru fiecare respirație și pentru ocazia de a simți, a da și a primi.

Acest truc simplu îți va deschide multe uși. În viața ta va veni – abundența! 

P.S. Cineva ți-a spus ”Mulțumesc?” Răspunde-i zâmbind – “Cu plăcere!”