Scapă de energia negativă acumulată, urmând aceste 7 sfaturi.

Dacă ești o persoană sensibilă, înseamnă că poți asculta, înțelege și sprijini alte persoane. Dezavantajul acestei abilități este incapacitatea de a te proteja de emoțiile negative și energia celorlalți. Prin urmare, manifestarea compasiunii se transformă în consecințe negative pentru tine.

Păstrează-ți energia

Dacă te consideri  o persoană sensibilă, trebuie să înveți să nu te indispui din cauza unor lucruri care nu au nimic de-a face cu tine. Economisește-ți energia pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești și nu permite informațiilor, energiei și emoțiilor negative să-ți ia puterea.

Pentru a face acest lucru, urmează aceste 7 sfaturi:

1.Explică-ți că aceste emoții nu sunt ale tale

Dacă starea de spirit bună ți se transformă brusc în sentimentul de frică, durere, tristețe și furie, întreabă-te:

– În compania căror oameni ai fost în ultima vreme?

– Ce ți-a oferit această comunicare?

– Ai participat la evenimente care ți-au fost neplăcute?

Dacă răspunsul este “da”, încearcă să-ți explici că emoțiile pe care le experimentezi acum nu sunt ale tale – le-ai absorbit din afară. Dacă poți  ajuta pe cineva, dacă îi poți oferi un sfat util, fă-o. Dacă nu poți schimba nimic, explică-ți că nu poți face nimic și că e mai bine te concentrezi pe propria personalitate.

2. Găsește timp să fii în singurătate

Când rămâi singură, ai ocazia să reflectezi, să-ți plângi emoțiile negative sau să scapi de ele în alt mod.

3. Imaginează-ți că te protejează un scut

Atunci când comunici cu oamenii toxici sau ești într-un mediu plin de energie negativă, imaginează-ți că ești înconjurată de un scut transparent care nu permite energiei negative ce vine de la alte persoane să te influențeze.

4. Folosește puterea apei

După ce ai comunicat cu o persoană negativă, va fi util să faci un duș. Astfel vei spăla toată energia negativă. Sau cel puțin spală-ți mâinile și fața și imaginează-ți cum speli toată energia negativă acumulată.

5. Exprimă-ți emoțiile 

Indiferent ce simți în interior, exprimă aceste emoții. Nicio persoană care și-a suprimat emoțiile nu a reușit să obțină beneficii. Dimpotrivă, este o cale directă către probleme de sănătate.

Exprimă-ți îndoiala, frica, furia, dezacordul și celelalte emoții pe care le simți.

6. ”Conectează-te cu Pământul.”

Imaginează-ți că te conectezi cu Pământul cu ajutorul unui tub, trimițând prin el toată energia negativă și primind energia pozitivă ca răspuns. Acest exercițiu îți va permite să simți un aflux de energie pozitivă.

7. Odihnește-te în natură

Natura este principala sursă de putere și sănătate. Încearcă să petreci cât mai mult timp în natură, înconjurată de apă și pământ … Permite-i vântului să îndepărteze toată energia negativă acumulată în tine.