Modul în care desenezi cercul în raport cu triunghiul, spune multe despre personalitatea ta.

Triunghiul – sunt oamenii din jurul tău, iar cercul personifică modul în care interacționezi cu ei.

Deci…

1. Cercul în interiorul triunghiului.

Această poziție sugerează că ești o persoană bună, dispusă să-i ajuți pe cei care au nevoie de ajutor. Chiar și pe cei pe care nu-i cunoști, îi întâlnești cu zâmbet pe buze.

Familia și prietenii te iubesc și te apreciază foarte mult. Cercul în interiorul  triunghiului sugerează că ești înconjurată mereu de oameni. Ești foarte sociabilă, dar despre viața personală preferi să nu vorbești prea mult.

2. Cercul deasupra triunghiului.

Această poziție sugerează că ești o persoană calmă și sigură. Nu eviți comunicarea cu ceilalți, dar nici nu tinzi să te apropii excesiv.

Ești o persoană încrezătoare, concentrată pe muncă. Mulți te admiră, pentru că faci lucruri cu adevărat interesante. Ai priorități clare și știi cum să te ocupi de ele. Există puțini oameni în mediul tău dispuși să-ți susțină ideile și să te urmeze!

3. Cercul în jurul triunghiului.

Această poziție sugerează că ai o mare dorință de a avea grijă de ceilalți.

Indiferent de cât timp cunoști această persoană, ești întotdeauna gata să o ajuți, să o protejezi. Te grăbești să ajuți fără să te gândești la consecințe. Ești un fel de înger păzitor pentru cei din jurul tău.

Oamenii vin de multe ori la tine pentru sfaturi. Când au nevoie să vorbească, în primul rând își amintesc de tine. Ești o persoană credincioasă și mult mai inteligentă decât alții.

4. Un semicerc în spatele triunghiului.

O astfel de poziție sugerează că ești o persoană veselă. Ești sufletul companiei! Întotdeauna îi sprijini pe alții în începuturile lor. Succesul altora te face fericită. Nu cunoști cuvântul “invidie”. Ești o persoană optimistă și poți vedea binele în orice situație. Ajuți oamenii să devină mai încrezători. Toată lumea te respectă.