6 motive pentru care femeia onestă nu se potrivește oricărui bărbat.

Există 6 motive pentru care femeia onestă nu se potrivește oricărui bărbat.

1. Ea spune întotdeauna adevărul, iar adevărul doare. Mulți oameni vor încerca să fugă de adevăr, atunci când nu se simt confortabil. În loc să stea față în față cu el, ei îl vor evita cu orice preț. Însă când vine vorba de întâlnirea cu o femeie onestă, nu vor putea face asta. Bărbatul este forțat să se confrunte cu circumstanțe dificile și, uneori, poate fi prea mult pentru el.

2. Ea nu caută relații trecătoare sau jocuri. O femeie onestă nu vrea jocuri lipsite de sens. Ea știe ce-și dorește de la viață și de la relație. Are nevoie de o relație stabilă, de lungă durată, care servește drept bază pentru viitorul ei.

3. Ea pune întrebări care sunt greu de răspuns. O femeie onestă cere mereu onestitate de la cei din jurul ei. Întrebările ei pot fi prea dificile pentru majoritatea bărbaților. Prin urmare, ei se îndepărtează de problemă. Doar cei mai puternici și curajoși pot ține pasul cu onestitatea ei.

4. Ea este foarte hotărâtă în legătură cu dorințele și așteptările privind această relație. Știe ce vrea și este onestă. Are așteptări de la bărbați, iar mulți dintre ei se vor îndepărta de probleme, din cauza fricii că nu i-au făcut față.

5. Vorbește atunci când vede că lucrurile nu sunt în regulă. Ea nu va tăcea, dacă situația îi cere să vorbească. Este conștientă de sine și își recunoaște defectele. Deși evidențiază defectele altora, își recunoaște propriile defecte și este dispusă să le corecteze.

6. Este ”prea adevărată” pentru majoritatea bărbaților. Majoritatea bărbaților tind să-și idealizeze femeile. Ei își imaginează cea mai bună versiune ale iubitelor, iar apoi se dezamăgesc de realitățile poziției lor.