Eliberează oamenii care nu sunt dispuși să te iubească.

Nu mai participa la conversații neplăcute cu cei care nu vor să se schimbe. Nu te întâlni cu cei pentru care prezența ta nu contează. Nu-i iubi pe cei care nu sunt dispuși să te iubească.

Știu că omul prin natura sa face tot posibilul să câștige încrederea și respectul altora, dar în unele cazuri acest lucru doar îți fură timpul, energia și sănătatea.

Amintește-ți că atunci când trăiești la maxim, demonstrând bucurie, interes și voință, nu e pe placul tuturor. Dar nu înseamnă că trebuie să te schimbi. Pur și simplu nu-ți mai dărui iubirea celor care nu o merită.

Dacă ai fost abandonată, insultată, uitată sau pur și simplu ignorată de oamenii cu care ai petrecut mult timp, îți vei face mai rău dacă vei continua să-ți împărtășești energia și timpul cu ei.

Adevărul e că nu te potrivești oricărui om pentru comunicare și invers. Acest lucru face atât de special momentul în care găsești prietenul adevărat sau persoana iubită cu care începi o relație. Vei înțelege cu siguranță valoarea acestor lucruri, în special dacă anterior au fost inaccesibile pentru tine.

Cu cât încerci mai mult să faci pe cineva să te iubească, cu atât mai mult pierzi ocazia să construiești relații reale. Dragostea te așteaptă. Pe planetă trăiesc miliarde de oameni și mulți dintre ei ți s-ar putea potrivi, pentru că emit aceleași vibrații spirituale și împărtășesc aceleași opinii de viață. Și cu cât mai mult rămâi în umbră, ținându-te de oamenii care te folosesc ca o opțiune în caz de urgență, cu atât mai mult îți interzici să devii parte a comunității visurilor tale.

Ceea ce oferi acestei lumi în fiecare zi, îți face în cele din urmă viața mai bogată. Și lucrurile cărora le dedici timpul îți determină esența ta.

Fă-ți viața un refugiu în care există loc numai pentru oamenii cărora le pasă, care știu să asculte și să comunice.

Nu ești obligată să-i salvezi pe cei din jur. Nu ești obligată să fii cu cineva și să-i oferi timpul prețios doar pentru că-ți pare rău pentru el. Sau pentru că “trebuie”, pentru că se simte prost sau pentru că ți-e teamă să nu fii pe placul cuiva. Trebuie să înțelegi că tu îți creezi propriul destin. Și ar trebui să accepți numai dragostea care ți se pare demnă.

Decide că meriți prieteni adevărați, relații și iubire absolută din partea unor oameni sănătoși, care doresc să se dezvolte. S-ar putea să nu-i cunoști încă, dar nu e pentru mult timp … Fă asta și în curând vei vedea cât de repede ți se schimbă viața.