7 motive pentru care femeile nu-și pot găsi un partener

Ești o femeie frumoasă, elegantă, gospodină și bogată, ai mulți prieteni de ambele s*xe. Dar, în ciuda acestui lucru, perioada ta înfloritoare ca femeie, o petreci în singurătate.

Bineînțeles, ai parteneri, dar nici unul dintre ei nu se potrivește pentru rolul de soț. De ce nu ești căsătorită? Ce faci greșit?

Experții definesc 7 motive pentru care femeile frumoase, de succes nu-și pot găsi un partener permanent.

1.Frica de relații

Frica de relații – este o scuză proastă pentru singurătate. Fetele sunt obsedate de ideea că nu au timp să-și găsească dragostea adevărată. Și dacă o găsesc, nu sunt sigure că o vor putea păstra. Ele nu sunt dispuse să facă compromisuri, de aceea majoritatea tinerilor preferă s*xul fără obligații.

2. Nu este pregătită pentru relație

Femeile știu că mariajul le va schimba viața, de aceea tind spre el. Dar nu toate sunt pregătite pentru asta. De ce să te forțezi să faci ceva de care nu ești sigură?

3. Așteaptă un prinț

Aștepți un bărbat demn? Îl aștepți pe cel care va sta veșnic în fața ta în genunchi, îți va prinde orice privire, îți va dovedi toată viața că te iubește?

Fetelor, coborâți cu piciorele pe pământ, nu așteptați un miracol – prinți sunt puțini, iar prințese câte vrei.

4. Autosuficiența

Bineînțeles, uneori, fetele se gândesc că nu ar fi rău să aibă o familie, dar în schimb își trăiesc frumos viața în singurătate. Probabil își doresc căsătorie, dar realizând că ea le va schimba viața cu care s-au obișnuit, subconștient resping orice candidat pentru rolul de soț.

5. Cariera

Multe femei compensează lipsa vieții personale, dedicându-se complet muncii.

6. Stima de sine crescută

Atunci când fetiței i se îndeplinesc toate capriciile, ea crește o “prințesă” adultă. O persoană care nu prezintă nimic, nu este capabilă să ofere nimic, dar în schimb are cerințe exagerate față de toți.

7. Cerințe excesive față de bărbați

Multe femei nu știu ce vor de la partener. Ideile despre bărbatul ideal li s-au format datorită opiniilor prietenelor sau sunt impuse de stereotipurile societății.

De aceea, înaintând cereri, consideră că alături de o femeie încrezătoare, frumoasă și puternică (așa cum se consideră ele) ar trebui să fie un bărbat extraordinar, puternic și inteligent. Un fel de macho, un mascul alfa.

Înainte să-și caute un partener ideal, femeia însăși ar trebui să devină o persoană ideală. Să înțeleagă ce vrea, să se cunoască pe sine. Să decidă cu privire la cerințele față de partener.