4 motive pentru care nu merită să vă despărțiți. Relația merită încă o șansă.

Foarte rar putem întâlni relații care durează o viață. Sentimentele se estompează și oamenii se despart. Acest lucru este normal. Dar se întâmplă că te-ai despărțit și regreți, iar timpul nu poate fi întors. Cum înțelegi dacă într-adevăr este momentul să vă despărți sau poate relația merită o șansă?

Desigur, dacă te simți rău în relație, nu te simți confortabil, îți sunt încălcate granițele, iar partenerul te suprima moral sau fizic, nici nu ar trebui să cauți motive să rămâi. Astăzi vom vorbi despre motivele care nu ar trebui luate în considerare, dacă în relația voastră lucrurile sunt mai mult sau mai puțin bune.

Un alt bărbat

Să presupunem că ești căsătorită sau te întâlnești cu cineva de mult timp. Te-ai obișnuit cu bărbatul tău și îl vezi ca pe un frate, nu ca pe un partener s*xual.

Noul bărbat pe care l-ai cunoscut este fierbinte, pasional, sunteți atrași unul de celălalt și se pare că viața ta prinde culori noi.

De fapt, trădarea adesea ne atrage datorită senzațiilor tari. Schimbând familia stabilă pe amant, foarte curând poți înțelege că nu sunteți compatibil nici în viața de zi cu zi, nici în opiniile pe care le aveți despre viață, iar s*xul te plictisește.

Provocarea

Multe persoane își șantajează partenerul cu despărțire pentru a obține ceva. Căsătorie, călătorii, cumpărături. Aceasta nu este cea mai bună opțiune, pentru că nu știi sigur dacă persoana iubită va încerca să te întoarcă înapoi. Și în loc să câștigi ceea ce dorești, pierzi și ceea ce ai.

Este mai bine să vorbești deschis despre dorințele tale. Dacă refuză în mod categoric, iar pentru tine este foarte important să obții acest lucru, probabil merită să vă despărțiți. Dar nu ca o provocare, ci pentru a găsi persoana cu care vei merge pe același drum.

Opiniile străine

Partenerii noștri nu sunt întotdeauna pe placul rudelor sau prietenilor noștri. Dar asta nu înseamnă că ei au un cuvânt decisiv în ceea ce privește relațiile noastre. Nu merită să-ți părăsești partenerul doar pentru că prietenele tale râd de el: s-ar putea să fie invidioase.

Merită să asculți opinia părinților, dar dacă motivul este inventat, ar fi mai bine să încerci să-i împaci, nu să renunți la prima obiecție a mamei.

Conflictul

Toate cuplurile se ceartă, însă este irațional să te desparți doar pentru că bărbatul nu vrea să-ți accepte punctul de vedere. În orice relație vor exista diferențe de opinii. Dacă nu înveți să găsești un compromis, vei fi nevoită să te desparți de fiecare bărbat.

Desigur, poți găsi un partener care va fi de acord cu tine în toate. Dar cu un astfel de bărbat cu siguranță nu te vei simți bine și interesant.