Crezi că introvertiții sunt oameni plictisitori? Iată 7 motive să te îndrăgostești de ei.

Introvertiții într-adevăr, nu-și pierd energia pe discuții superficiale și relații trecătoare. Dar asta nu înseamnă că nu au nimic de spus. Dimpotrivă, ei pot spune multe, dar preferă să vorbească doar despre ceea ce este important.

Introvertiții nu pot fi numiți plictisitori. Dacă te vor primi în sufletul lor,  vei ajunge într-o lume de care nici nu bănuiai. Dacă te vor iubi, experiența va fi de neuitat. Acești oameni:

1.Se cunosc bine pe sine

Trăiesc o viață interioară bogată. Petrec mult timp în labirintul lumii interioare și se descoperă profund. Astfel de oameni înțeleg care este esența lor, analizează de ce au devenit ceea ce sunt. Datorită acestor lucruri, ei înțeleg foarte bine alți oameni.

2. Tind să fie apropiați

Introvertiții doresc să le arăți adevăratul “eu” fără rușine și jena. Ei nu acceptă discuții goale și relații superficiale. Vor încerca să afle ce te liniștește, ce te împiedică să adormi, de unde ai cicatricea de pe genunchi. Vor să știe ce așteptări ai, la ce visezi, de ce ți-e teamă și de unde ai aceste dorințe, speranțe și temeri.

3. Observă tot timpul

Adesea sunt tăcuți, este adevărat. Dar când se întâmplă acest lucru, ei îți urmăresc acțiunile, rețin fiecare cuvânt, fiecare conversație și toate momentele petrecute împreună.

4. Te ascultă și te înțeleg

Când un introvertit face cunoștință cu adevăratul tău ”Eu”, el o face cu atenție și înțelegere. Introvertiții au o intuiție bine dezvoltată. Îți captează emoțiile și se adaptează fără să te judece.

5. Sunt profund atașați de partener

Introvertiții sunt selectivi în relații. Ei aleg cu multă înțelepciune oamenii apropiați. Dacă o astfel de persoană a decis să fie cu tine, înseamnă că a cântărit această decizie. Acest lucru vorbește despre faptul că se simte confortabil cu tine. Simte că poate avea încredere în tine și în compania ta poate fi el însuși. Ești specială și unică. El va avea grijă de tine și nu va înceta să te aprecieze.

6. Nu aruncă vorbele

Astfel de oameni sunt laconici cu cei pe care nu-i cunosc bine. Dar dacă se simt confortabil în compania ta, se deschid complet.

Atunci când un introvertit se deschide în fața ta – este un semn de încredere și afecțiune. Și când te deschizi ca răspuns, ei te prețuiesc pentru ceea ce ești. Dacă introvertitul te iubește, te iubește cu toată inima.

Introvertiții îți respectă viața în afara relației, îți prețuiesc independența. Te sprijină să rămâi fidelă ție însăți. Ei nu te vor obliga să alegi între dragoste și prietenie, familie, scopuri, hobby-uri și carieră.

7. Îți respectă spațiul personal

Introvertiții au nevoie de timp în singurătate pentru a se relaxa, a se umple de energie, a-și limpezi mintea. Când vei avea necesitatea să faci același lucru, ei îți vor înțelege dorințele și le vor respecta.

Introvertiții au o imaginație bine dezvoltată, printre ei există o mulțime de oameni creativi. În interiorul lor trăiesc lumi nedescoperite. Sunt dintre cei mai pasionați, înțelepți și grijulii parteneri.