9 semne care vorbesc despre simpatia sinceră a bărbatului față de femeie

Adesea ne este dificil să înțelegem dacă persoana de s*x opus ne place cu adevărat sau nu. Pentru că de multe ori relațiile încep din plictiseală, făcându-i în ciudă fostului partener sau pentru că ți-e teamă de singurătate etc.

Există câteva semne care te vor ajuta să înțelegi dacă simpatia este sinceră.

1. Observă cum te simți după întâlnire. Dacă te întorci emoționată, bucuroasă și entuziasmată – cu siguranță există simpatie. Iar dacă la întâlnire te-ai simțit plictisită, nu știai despre ce să vorbiți, atunci nu ar trebui să continuați comunicarea.

2. Ce senzații ai când primești un mesaj sau un apel? Dacă aștepți cu nerăbdare mesajul, vrei să vorbești permanent, să-ți împărtășești gândurile sau să-i asculți vocea – atunci te-ai îndrăgostit. Dar există și situația opusă: nu vrei să răspunzi la apeluri, mesajul nu-ți provoacă nicio bucurie, nicio dorință de a-i răspunde.

3. Te gândești la această persoană pe parcursul zilei? Dacă există simpatie, atunci vei roti în minte imaginea acestei persoane. Vei dori să le spui altora despre simpatia ta. Obiectele pe care le ții în mână îți vor aminti de el. Melodiile auzite îți vor amintiri de momentele petrecute împreună.

4. Încearcă să nu te vezi cu obiectul simpatiei pentru un timp. Petrece timpul cu prietenii sau rudele. Dacă în această perioadă îți va fi dor de el, vei dori să fie alături de tine – înseamnă că există o simpatie sinceră pentru el.

5. Observă dacă îi spui despre problemele, experiențele și preocupările tale? Dacă da, atunci ai încredere în acest om, vrei să împărtășești cu el nu numai binele, dar și răul. Acest lucru vorbește despre sinceritatea sentimentelor.

6. Încerci să cunoști persoana mai îndeaproape. Pentru asta, îl întrebi despre familia și prietenii săi. Îl rogi să-ți povestească despre copilărie, studii, muncă, hobby-uri. În cazul în care persoana nu-ți provoacă simpatie – aceste subiecte nu vor fi atinse într-o conversație.

7. Vrei să atingi persoana: să-i îndrepți părul, să-i îndepărtezi firele de pe haine, să te sprijini de el în transport. Dorința de a atinge – este una dintre dorințele definitorii ale simpatiei sincere. Și trebuie să observi reacția persoanei atunci când o atingi. Își retrage mâna, nu se încruntă? Dacă nu-i apar sentimente negative, atunci simpatia este reciprocă.

8. Gândește-te dacă opinia acestei persoane este importantă pentru tine. Dacă da, a reușit să-ți cucerească inima.

9. Dacă simpatia este profundă, poți simți gelozie atunci când îl vezi în compania altor persoane. Dacă vrei să izolezi omul de ceilalți și să petreci tot timpul cu el, cel mai probabil te-ai îndrăgostit.

Reflectă, chiar ai nevoie de această persoană sau ți-e teamă de singurătate? Pentru că dacă fugi de singurătate, relația nu se va dezvolta în ceva serios. Doar îți vei pierde timpul și timpul lui.