10 lucruri pe care bărbații le apreciază mai mult decât o declarație de iubire

Utilizează sfaturile noastre și bărbatul tău se va simți fericit.

1. Atenția

Atunci când bărbatul vede cum îți verifici telefonul în timpul cinei el se gândește: “Nu sunt deloc important pentru ea”. El apreciază când îți concentrezi atenția numai asupra lui. Prin asta îi spui: “Ești prioritatea mea, te iubesc”. Pentru bărbați contactul vizual în timpul unei conversați este foarte important. Nu-ți distrage atenția, amână-ți toate treburile, ascultă-l…

2. Îmbracă ținutele care-i plac

“Creierul masculin răspunde la semnalele vizuale mai mult decât cel feminin”, spune dr. Dow. “Când te îmbraci într-o rochie s*xy, îi arăți că îl dorești.”

3. Pregătește-i bucatele preferate

Calea către inima bărbatului stă prin stomac. Dar și mai mult îl poți cuceri dacă îi cunoști preferințele. Acest lucru îi arată bărbatului atenția la detalii. Psihologii sunt convinși că astfel de cupluri sunt mai fericite, iar căsătoriile – mai puternice.

4. Ai grijă de corpul tău

Reducerea stresului, alimentația adecvată, sportul și renunțarea la fumat nu sunt benefice doar pentru sănătatea ta, ci și un mesaj excelent pentru bărbat. “Astfel, îi transmiți că vrei să trăiești cu el o viață lungă și fericită și faci totul să nu experimenteze amărăciunea pierderii persoanei dragi”, spune dr. Dow.

5. Permite-i să aibă timp și spațiu personal

Oferă-i libertatea să fie el însuși, să facă ceea ce îi place. Potrivit psihologilor, acele cupluri în care femeile nu numai că le oferă partenerilor libertate, ci și îi încurajează să facă ceea ce iubesc, au cele mai puternice căsătorii.

6. Complimentează-l

Complimentele sincere despre aspectul și forma sa fizică sunt o confirmare a admirației tale, care echivalează cu o declarație de iubire.

7. Cere-i sfatul

Pentru bărbat este important să simtă că face parte din viața ta, că opinia lui este importantă pentru tine. Cerându-i sfatul îi arăți că te bazezi pe el și că ocupă un loc important în viața ta.

8. Mulțumește-l pentru orice lucru mic.

Data viitoare, când iubitul tău conduce copiii la școală sau merge la supermarket, mulțumește-l. În goana zilnică nu acordăm atenție acestor lucruri mici. Oprește-te și spune-i cât de mult apreciezi ceea ce face.

9. Îmbrățișează-l cât mai des

Înainte de a pleca dimineața la serviciu, îmbrățișează-l strâns. Contactul tactil este foarte important pentru bărbat. Îmbrățișarea ar trebui să dureze cel puțin șapte secunde.

10. Faceți dragoste

În timpul actului s*xual în organismul bărbatului se produce dopamina – hormonul plăcerii. La femei, după s*x și chiar în timpul îmbrățișărilor, se produce oxitocina – hormonul care ne asigură o stare relaxată și fericită.