8 motive pentru care nu merită să te întorci la fostul partener

Bumerangul, factura pentru lumină, cățelul cu mingea și fostul – ăștia patru întotdeauna se întorc. Ultimul, desigur se poate căsători și pleca din viața ta pentru totdeauna (în cel mai bun caz). Dar în timp ce sentimentele tale se potolesc, iar el nu are o nouă iubită – cu siguranță va fi prezent în viața ta.

Astăzi te vom convinge că din anumite motive, să te întorci la fostul partener – nu este cea mai bună idee.

1. Nu v-ați despărțit pur și simplu

Doi oamenii niciodată nu se despart fără motive. Încearcă să-ți amintești exact de ce relația voastră a eșuat și imaginează-ți că va trebui să experimentezi asta din nou. Dacă te-a jignit sau te-a înșelat, fii pregătită să se întâmple din nou.

2. Te-ai obișnuit

Desigur, va fi destul de greu să te obișnuiești cu altă persoană, cu obiceiurile și ciudățeniile sale. Pantofii noi de asemenea îți provoacă răni, dar acesta nu este un motiv să nu-ți cumperi o pereche nouă.

3. Nu ai dorința să cauți alt partener 

Nu este necesar să ieși la ”vânătoare” și să vânezi bărbați. Îți poți trăi viața fără să dovedești tuturor că vocația ta este căutarea bărbaților. Nimeni nu te va condamna pentru asta.

4. Ești plictisită

Vei fi surprinsă, dar când te plictisești – îți poți găsi un hobby. Să te întorci la fostul și să-ți pierzi timpul într-o relație care nu te interesează – este o idee proastă.

5. Îți dorești ca totul să fie ca înainte

Nu se va întâmpla. Experiența pe care ai trăit-o ​​și timpul în care ați fost separați minimizează orice speranță de a “întoarce totul”.

6. Părinții au făcut presiune asupra ta

Cel mai evident motiv, care nu ar trebui să-ți afecteze decizia. Chiar dacă era pe placul mamei tale. Chiar dacă mama lui te sună în fiecare zi și îți spune că fiul ei se simte rău fără tine.

7. Nu ești pregătită să lucrezi asupra relației. 

Dacă, totuși, ai decis să te întorci, dar nu ești pregătită să depui eforturi pentru a corecta totul – nu-ți pierde timpul. Cu această abordare, nu vei rezista nicio săptămână.

8. Nu-l iubești

Este cel mai evident motiv pentru a nu pune relația pe ”repeat”. E timpul să renunți la fantomele trecutului și să mergi mai departe. Crede-mă, ai toate șansele să întâlnești bărbatul pe care îl vei iubi.