5 semne că gelozia ta este neîntemeiată. Nu permite acestui sentiment să te rănească.

Neîncrederea, controlul, interogările, supravegherea, verificarea telefonului – toate acestea pot distruge chiar și cele mai puternice sentimente. Gândește-te, poate că nu ai niciun motiv pentru gelozie?

Iată 5 semne că gelozia ta nu are temei.

1.Nu aveți probleme în pat

Dacă sunteți bine în pat, atunci nu există motive de îngrijorare. Da, există s*x fără iubire, dar el nu-ți va aduce plăcere adevărată. Poți fi cu adevărat  apropiată doar cu cel în care ai încredere. O plăcere specială apare atunci când, după o noapte incredibilă, vrei să faci ceva special pentru persoana iubită, să-i pregătești micul dejun, de exemplu.

2. Se comportă firesc atunci când vede sau aude ceva despre fosta prietenă.

Dacă i se schimbă starea de spirit atunci când menționezi ceva despre fosta lui iubită, acesta este un motiv de gelozie. Și dimpotrivă, dacă nu i s-a mișcat niciun mușchi pe față atunci când privește fotografia fostei prietene – nu ai motive de îngrijorare.

3. Vorbește deschis cu tine. 

Cu cât există mai multe secrete (blocarea telefonului și a computerului, lucruri nespuse), cu atât există mai multe motive de gelozie. Fiți deschiși. Multe fete confundă misterul și închiderea în sine. Misterul trebuie descoperit. Acesta este un de joc și în el nu apare un zid între parteneri. Oamenii care se iubesc ar trebui să fie interesați unul de celălalt, să vorbească despre cele mai intime lucruri, să împărtășească ceea ce îi preocupă.Și nu ezita să-i mărturisești că simți gelozie. Dimpotrivă, vorbește deschis despre acest subiect.

4. Îți imaginezi, nu analizezi lucrurile.

Gelozia este și teama de a pierde persoana iubită. Uneori, teama că bărbatul va pleca te provoacă să faci lucruri stupide. Pierzi controlul și bunul simț. Persoana geloasă își imaginează o rivală mitică care îi distruge relația. ”El refuză să mănânce – înseamnă că a luat cina într-un alt loc. Nu te-a sărutat înainte de plecare – un semnal care nu te mai iubește.” Poți refuza mâncarea pentru că te simți rău și poate uita să te sărute, pentru că se grăbește.

Gelozia neîntemeiată, de cele mai multe ori, este asociată cu stima de sine scăzută. Persoanele încrezătoare nu-și vor controla niciodată partenerul. Ești frumoasă, dorită, unică. Nimeni nu-ți poate lua locul. Și chiar dacă se întâmplă, cel care te pierde va regreta.

5. Nu te compară niciodată cu alte femei.

Dacă bărbatul nu și-a permis niciodată să te compare cu fostele prietene, atunci de ce să faci o competiție cu fantome? Da, îi plăcea când ea avea 18 ani, iar el 21. Acum aveți peste 30 de ani. Ea are un soț, doi copii și o viață pe care nu ar trebui să o spionezi. Nu lăsa poveștile din trecut să-ți  provoace durere.