Alege bărbatul care te înțelege cu ajutorul atingerilor

”Mâna ta atinge mâna mea. Aceasta este coliziunea galaxiilor.” – Sanober Khan.

Alege bărbatul senzual și iubitor care te înțelege cu ajutorul atingerilor și reaprinde pasiunea în corpul și în sufletul tău. Căsătorește-te cu cel care te atinge dimineața pentru a-ți simți căldura corpului. Degetele căruia se împletesc cu ale tale. Buzele căruia îți ating ușor fruntea, în timp ce mâinile îți îndepărtează părul de pe față. Alege bărbatul care întâlnește primele raze ale soarelui pe fața ta adormită și radiantă.

Iubește-l pe cel care știe că lacrimile nu sunt un semn al slăbiciunii. Căsătorește-te cu bărbatul care te îmbrățișează când începe furtuna și te strânge atât de puternic, încât risipește orice întuneric care se apropie.

Fii cu bărbatul care îți sărută locurile imperfecte, care se delectează cu tandrețea ta și îți alină durerea cicatricilor cu o atingere delicată a mâinilor.

Alege bărbatul mâinile căruia îți oferă sentimentul de încredere și dragoste. Bărbatul care, după o zi grea, este gata să se întindă pe iarbă lângă tine și să privească stelele pe cer. Bărbatul care, literalmente, se îneacă în liniștea ochilor tăi.

Explorează viața cu bărbatul liber, curajos și sălbatic. Cel care nu cunoaște limite și reguli, căruia nu-i pasă de normele sociale, ci de lucrurile reale. Căsătorește-te cu bărbatul care respectă oamenii.

Care nu se teme să distrugă zidurile, să încalce frontierele și să treacă prin toate dificultățile pentru a ajunge la inima ta. Cu bărbatul care nu se teme de sentimentele sale și nu se teme să-ți cunoască esența adevărată.

Căsătorește-te cu cel care îți acceptă atât părțile slabe, cât și cele puternice. Iubește-l pe cel care îți atinge sufletul, asumându-și responsabilitatea pentru cuvintele, gândurile și acțiunile sale. Pe cel care, uneori, renunță la ego-ul său de dragul zâmbetului tău.

Căsătorește-te cu cel care nu încearcă niciodată să-ți reducă strălucirea sau să-ți stingă lumina. Cu bărbatul care înțelege că dacă strălucești, atunci și lumea lui strălucește.

M-aș căsători cu bărbatul care știe că pentru a “prinde” profund o femeie, mai întâi trebuie să cunoască profunzimea sufletului ei. Cu cel care dansează după sunetele sufletului și care este atras de fiecare particulă, chiar și fără contact fizic. Cu bărbatul care își pierde capul de plăcere când își atinge iubita.

Dar cel mai important – căsătorește-te cu bărbatul care știe că dragostea pentru o altă persoană este imposibilă fără dragostea de sine.

Bărbatul care își dă seama că femeia lui este o Regină ce îi colorează viața. Cel care se consideră vrednic de a fi soțul tău, care este dispus să dăruiască și să primească.

Bărbatul care știe unde, cum și când să te atingă. Și de la această atingere toate sentimentele tale înnebunesc.