Vei crede în iubire când vei citi aceste 6 istorioare.

În iubire poți și chiar este necesar să crezi, în caz contrar viața ta va fi seacă și lipsită de valoare. Singurătatea ți se va părea obositoare și deprimantă. Dragostea întotdeauna ne salvează, ne oferă o nouă speranță și devine o lumină în întuneric.

Aceste istorioare îți vor dovedi că în lume există dragoste sinceră și frumoasă.

1. ”Mi-am cumpărat un computer și am decis să-i pun o parolă pentru a-l proteja de viruși. Însă i-am pus o condiție pentru soțul meu – dacă ghicește parola, poate descărca jocurile pe care și le dorește, dacă nu ghicește nu va avea acces la computerul meu. Acest vulpoi viclean a ghicit parola din prima încercare. Iar parola era “Te iubesc”.”

2.” Un bătrânel și o bătrânică erau împreună de mai bine de 45 de ani și la fiecare aniversare el îi dăruia ceva. Și acest an nu era o excepție, însă cu 5 zile înainte de aniversare bărbatul a ajuns la spital din motive de sănătate. În ziua lor importantă a ieșit să-i cumpere flori soției și i-a pregătit o poezie frumoasă. Medicii își făceau griji pentru sănătatea lui, însă el era de neoprit. Bunica a plâns când l-a văzut cu flori.”

3. ”Am o prietenă apropiată care mi s-a plâns că a pierdut o carte foarte importantă pentru ea. Pe prima pagină a cărții era semnătura mamei ei decedate, iar acum vrea neapărat să o găsească. Era atât de tristă încât am decis să caut aceeași carte. M-am interesat și am găsit-o. Când i-am dăruit-o, a început să plângă de bucurie.”

4. ”Mama s-a îmbolnăvit atunci când a fost concediată de la locul de muncă, iar eu eram nevoită să o îngrijesc, să-i cumpăr medicamente. În acea perioadă aveam un iubit și când i-am spus despre cazul mamei, el a dispărut. Credeam că acesta e sfârșitul relației noastre. Însă el s-a întors, mi-a oferit banii de care aveam nevoie și mi-a spus să nu-mi fac griji pentru nimic. După cum s-a dovedit mai târziu, își vânduse mașina pentru a ne ajuta.”

5. ”Mă conving că dragostea există atunci când îmi văd părinții. Mama se pregătea să plece pentru câteva zile în alt oraș pentru un stagiu de practică, iar tata mergea din urma ei foarte trist. Mama l-a întrebat în glumă dacă ar muri ce ar face, iar el i-a răspuns că va muri lângă ea.”

6. ”Într-o zi în autobuz au intrat un bunel și o bunică. Se țineau de mâini și erau atât de gingași, încât mi-au dat lacrimile. La stația lor, bunica s-a sprijinit de soțul ei și au ieșit împreună la fel de frumos. Aș vrea și eu o astfel de iubire la  bătrânețe.”