Iată ce poate spune lungimea părului despre femeie.

Încă din cele mai vechi timpuri, se crede că forța și energia femeii se află în părul ei. Și, după cum afirmau strămoșii noștri, cu cât părul femeii este mai lung, cu atât ea și familia ei va fi mai protejată. Cu toate acestea, realitatea arată exact contrariul. Adesea, femeile cu tunsori scurte sunt înzestrate cu putere și rezistență.

Deci, ce trăsături de caracter au femeile cu diferite tunsori?

1. Părul lung (mai jos de talie)

Femeile cu părul foarte lung sunt, de obicei, înzestrate cu voință, rezistență și abilitatea de a duce munca începută la bun sfârșit. O astfel de femeie deseori este categorică și directă, nu-i place să cedeze și să se adapteze circumstanțelor. Să te contrazici cu ea este absolut inutil, întrucât își va apăra punctul de vedere până la final, chiar și atunci când înțelege că nu are dreptate.

2. Părul mediu (de la omoplați până la talie).

Femeia cu această lungime a părului este neobișnuit de feminină. Cu ea poți comunica și te poți înțelege ușor. Este tolerantă și precaută în declarații. Cei din jur o apreciază foarte mult pentru asta. Această femeie de cele mai multe ori se bucură de o popularitate crescută în rândul bărbaților, motiv pentru care este invidiată de femeile lipsite de atenția masculină.

3. Lungimea părului (de la umeri până la omoplați)

Naturalețea și dorința de a avea o viață ușoară – sunt caracteristicile principale ale acestei femei. Nu-i place să se forțeze prea mult în viață, dar nici perspectiva de a se mulțumi cu ceea ce are nu o impresionează. Această femeie iubește comunicarea, cunoștințele noi și timpul liber petrecut interesant. De obicei, succesul vine la ea fără prea mult efort.

4. Lungimea părului (până la umeri)

Deschisă, prietenoasă și obișnuită cu o viață confortabilă. Nu este deosebit de dornică să-și asume o poziție de conducere în familie sau la locul de muncă, dar întotdeauna duce un stil de viață activ, îndreptându-și forțele spre propria realizare. Viața în umbra bărbatului nu o tentează, de aceea își va găsi un loc de muncă pe plac, care îi va permite să se simtă realizată și independentă.

5. Lungimea părului (până la bărbie)

Independența – face această femeie cu adevărat fericită. Este încăpățânată și persistentă în orice, ceea ce îi permite să obțină întotdeauna succes pe plan profesional, dar, din păcate, nu și în viața personală. Încăpățânarea ei adesea sperie bărbații puternici și îi atrage pe cei slabi. Această femeie ar trebui să-și dezvolte blândețea și abilitatea de a ceda și atunci va avea mai multe șanse să întâlnească bărbatul decent cu care va putea construi o relație armonioasă.

6. Tunsoarea scurtă

De regulă, femeia cu părul scurt creează impresia unei doamne puternice și ambițioase. Cu toate acestea, în suflet este vulnerabilă și naivă ca un copil. Ea visează la un partener puternic și decisiv, care va deveni un sprijin de încredere și protectorul ei. Însă în ea există note de revoltă, care adesea devin un obstacol în calea dezvoltării unei relații armonioase. Ea vrea să fie slabă și, în același timp, nu-i permite bărbatului să fie independent și hotărât. Din acest motiv poate avea probleme în viața personală.

Nu-ți fie teamă să fii diferită și să te schimbi, dar întotdeauna ține minte că o tunsoare inofensivă nouă îți poate schimba radical viața.