Pentru a-ți îmbunătăți viața trebuie să faci aceste 8 Lucruri Neplăcute.

Aceste sfaturi sunt importante de executat, chiar dacă sunt destul de dificile. Însă nu ai altă opțiune: fie lucrezi pentru a-ți îmbunătăți viața, fie nu vei vedea niciodată îmbunătățiri pe orizontul vieții tale.

1. Nu trebuie să faci totul perfect.

Fiecare greșeală este o experiență, chiar și negativă. Nu te învinui pentru eșec. Dacă te-ai împiedicat – găsește puterea de a te ierta. Stăpânind această tehnică, vei trata ușor eșecurile vieții.

2. Înconjoară-te de oameni care te vor motiva.

Nu, nu sunt cei din gura cărora va curge laudă continuă. Suntem motivați de oamenii care ne subestimează, care nu cred în noi și în succesul începuturilor noastre. Acestor oameni merită să le fii recunoscător. Dacă nu ar fi ei, nu am fi realizat nici jumătate din ceea ce dorim.

3. Eliberează relațiile cu ușurință.

Nu te lega de oameni, locuri și acțiuni obișnuite. Dacă lumea din jurul tău va fi aceeași, atunci nici tu nu vei avea motive să te schimbi.

4. Orice conflict poate fi atenuat cu scuze la timp.

Nu-ți fie teamă să ceri iertare, chiar dacă omul căruia i-ai provocat răni spirituale se va îndepărta de tine. Cel puțin îți vei ușura sufletul. Nu este rușinos să-ți recunoști greșelile, este o rușine să nu faci nimic pentru a le corecta.

5. Pentru a crește, trebuie să depui eforturi. 

Dacă simți că meriți mai mult, nu ezita să declari acest lucru. Șeful tău, puțin probabil îți va oferi din propria inițiativă o creștere salarială sau o poziție mai bună. Stă în mâinile tale să-l împingi spre asta.

6. Riscăm în fiecare zi.

Ne-am obișnuit cu o parte din risc și nu încercăm să depășim această normă. Viața va suna altfel, dacă evenimentul riscant este încununat cu succes. Cel puțin uneori ai încredere în inimă, nu în rațiune.

7. Încearcă pe tine epitetul “cu pielea groasă”.

Te asigurăm că la început te vei simți ciudat, apoi te vei obișnui. Grosimea pielii este principiul invulnerabilității. Este armura ta, care te salvează de opiniile oamenilor, de glumele veninoase și comentariile rele.

8. Dacă auzi răspunsul “nu” de la o persoană, nu înseamnă că și alții te vor refuza.

Bate la toate ușile, fără frică și jenă. În spatele unei uși neapărat vei fi întâlnit cordial, de parcă cei de acolo ar fi așteptat să-ți răspundă “da”!