Cum poți atrage bărbatul ca un magnet? Iată 4 Secrete ale magnetismului feminin.

”Nimeni nu-i poate rezista, te atrage ca un magnet… “ Ar fi frumos dacă cineva ar vorbi astfel despre tine, nu? Psihologii analizează minuțios sentimentele și încearcă să creeze rețeta magnetismul feminin. Câteva ingrediente deja sunt cunoscute.

Trăsăturile de caracter și atitudinea față de viață pot fi corectate. De aceea, dacă ai dorința să te schimbi, încearcă! Cercetătorii au numit componentele magnetismului feminin:

1. Dragostea de viață. 

Ce diferențiază o astfel de femeie? Mai întâi de toate, poziția activă de viată, dorința de a experimenta cât mai multe impresii plăcute. Nu în goană, agitație și cu orice preț, ci ghidându-se de dorința sănătoasă de a fi fericită. Această atitudine îți oferă sentimentul de încredere, îți permite să-ți stabilești obiective și să le atingi. Este contagioasă și îi inspiră pe ceilalți. “Alături de o femeie iubitoare de viață începi să crezi în forțele proprii, iar o doamnă inertă nu-ți permite să te afirmi” – spun bărbații. Mai mult decât atât, lenea, pasivitatea, depresia – nu se încadrează în ritmul modern al vieții.

2. Vitalitatea

Semnificația termenului vitalitate – este forța vieții. Dacă ești energică, respiri profund – atunci totul e în ordine. Dacă te miști pasiv zi de zi, gândește-te cum să-ți crești vitalitatea. Adesea problema se ascunde în modul de viață – lipsa somnului, exercițiilor fizice, excesul de carbohidrați.

3. Simțul umorului

Toți bărbații, fără excepție, descriind femeia din visurilor lor, menționează simțul umorului. Femeia cu care pot râde este fermecătoare. Râsul este o descărcare, o modalitate de a scăpa de tensiune, de a face o pauză. Dintre toate plăcerile, cel mai accesibil este râsul, iar zâmbetul adesea vorbește mai mult decât o mie de cuvinte. Zâmbește cu sinceritate!

5. Sociabilitatea.

Pentru bărbați este important ca femeia să fie binevoitoare. Cum să demonstrezi această calitate? Cu cât ești mai puțin categorică în vorbire, judecăți, formulări evaluative la adresa cuiva sau ceva – cu atât mai bine. Nu începe o discuție despre starea materială și sănătatea bărbatului la primele întâlniri. Chiar dacă el va dezvolta aceste subiecte, schimbă discuția. Nu critica oamenii – cunoștințe sau personalități celebre. Bucură-te sincer pentru cel cu care vorbești și nu-l întrerupe.

Observați că în aceste recomandări nu se vorbește despre aspectul exterior sau garderobă? Magnetismul este în interiorul nostru. El nu se supune greutății, înălțimii sau grosimii portofelului.