Cine a cunoscut iubirea adevărată, nu va mai fi de acord cu falsurile…

Uneori obții o experiență de dragoste fără precedent. În cea mai pură formă. 

Ea vine brusc, poate nemeritată, dar cu o generozitate extraordinară. Și dintr-o dată îți dai seama că tot ce a fost înainte, nu era al tău.

Nu, nu devalorizezi relațiile din trecut. Dar le scoți de pe tine, de parcă ar fi o rochie frumoasă care nu ți se potrivește. Cuiva i se potrivește, iar ție nu – indiferent cât o modifici.

Cu dragostea este la fel. Este pentru tine sau nu este pentru tine.

În unele iubiri poți supraviețui destul de multă vreme, gândindu-te că așa trebuie să fie. Dar dacă ești norocoasă și afli CUM poate fi – nu vei mai da înapoi.

Iubirea ta nu este pe cupoane. Nu este la vedere. Nu este pentru că ți s-a permis să iubești puțin. Ea este fără mari pregătiri. Este ușoară, nu grea. Ea unește puzzle-ul celor doi fără scârțâit.

Și înțelegi că nu trebuie să alegi chinuitor cuvintele. Nu trebuie să-ți urmărești mereu comportamentul, nu trebuie să ghicești întotdeauna dacă e corect sau greșit. Omul potrivit îți dăruiește cel mai important lucru – pe tine. Aceasta este diferența.

Iubirea – nu este dreptul asupra unei persoane, ci dreptul asupra ta. Și cel care te iubește, vrea în primul rând să te iubești, nu să te sacrifici pentru el.

Este un lucru de neprețuit care stabilește cel mai frumos proces de schimb dintre doi oameni, care se simt bine împreună. Oriunde…

Da, această iubire, de asemenea, nu are garanții … cu excepția unui singur lucru – cel care a cunoscut-o nu va mai fi de acord cu falsurile.