Amintiți-vă cât mai des de cei pe care-i iubiți…

Dacă ai ști cum ți se schimbă fața când vorbești despre cei pe care îi iubești.  Despre copii, bunici, părinți sau despre persoana iubită. Chiar și despre câinele sau pisica ta. Tensiunea dispare, ridurile se netezesc, iar din ochi curge lumina blândă. Pe buze îți apare un semizâmbet atic. Lumina iubirii te transformă – devii un om extraordinar de frumos. Neobișnuit de bun. Blând. Și un pic din această energie strălucitoare a iubirii se transmite altora. În acest moment poți fi admirat sau chiar ți se poate picta un portret.

Minunate și scurte sunt aceste momente în mijlocul agitației și a problemelor vieții. Trebuie să ne amintim cât mai des de cei pe care îi iubim. Cei de care suntem atașați sincer. Cei care ne umple inima … Astfel toți vor fi mai frumoși. Mai gingași și mai buni. Mai milostivi unul cu celălalt – iubirea ne face milostivi.

Tot ce trebuie să faci să vorbești cu alții despre oamenii pe care îi iubesc. Pentru a-și aminti. Și a se umple cu lumină, pentru ca mai apoi să-i umple pe alții.

Autor: Anna Kiryanova