5 Secrete pe care bărbatul și femeia ar trebui să le cunoască unul despre celălalt

În fiecare zi întâlnim un număr mare de oameni. Cu cineva comunicăm, cu cineva suntem prieteni, iar cu cineva – încercăm să construim relații.

Oricare ar fi scopul acestei relații (o singură întâlnire, s*x fără obligații, perspectivă de căsătorie sau conviețuire), trebuie să înțelegem ce fel de om este alături de noi.

Există 5 secrete pe care bărbatul și femeia ar trebui să le cunoască unul despre celălalt.

1. Gelozia

Să fii într-o relație cu o persoană geloasă este foarte dificil. La început, totul poate părea destul de dulce, gelozia partenerului te măgulește cumva, însă pe termen lung este extrem de dificil.

Va fi un control constant al corespondenței și comunicării tale cu alte persoane pe rețelele sociale. În relație vor exista interogări, umilire și manipulare constantă. Ar fi mai bine să te ții cât mai departe de un astfel de om. Adesea, ei sunt dezechilibrați, nesiguri, închiși în sine.

Mulți preferă să ascundă acest sentiment. Însă apelurile frecvente și întrebările “Unde ești?”, “Cu cine ești?” – ar trebui să te pună în gardă.

2. Traumele din copilărie

Toți psihologii afirmă un singur lucru – toate problemele omului provin din copilărie. Prin urmare, cum își va construi relația cu s*xul opus, cât de mult își va respecta și va aprecia partenerul depinde de relația pe care a avut-o în familia sa. Nu numai între părinți, dar și în ceea ce privește copiii.

3. Rolul de lider în relație

De obicei, rolul de lider în relație îl revine bărbatului. Dar, de cele mai multe ori, în practică, bărbatul nu este împotrivă să-i ofere femeii o parte din responsabilitățile sale și va reacționa calm dacă ea va decide unde și ce să facă împreună în timpul liber.

4. Comunicarea

De obicei, omului îi place să vorbească mai mult despre sine decât să-l asculte pe celălalt. Deseori, asta se întâmplă la începutul relației. În procesul de comunicare, persoana devine mai interesantă pentru noi și tindem să aflăm cât mai multe lucruri despre ea.

5. Schimbările

Indiferent cât de perfect ar putea părea partenerul nostru, oricum vom găsi defecte în el. Este destul de natural să încercăm să-l schimbăm așa cum credem că ar fi mai bine pentru el, în primul rând. Se referă atât la bărbați, cât și la femei.