Femeia simte totul! Nu o poți păcăli!

Unii bărbați se plâng că iubitele sau soțiile lor nu se mai îngrijesc și astfel își pierd pasiunea pentru ele. Ei și-ar dori ca soțiile să depună eforturi să fie s*xy. Dacă nu, atunci ei ca bărbați, pot avea aventuri în afara căsătoriei.

Pentru astfel de bărbați, le voi aminti un mic detaliu: dacă femeia/iubita nu te excită, atunci nu vrea. Gândește-te, cum o atragi s*xual? Faci totul corect? Ești sigur de asta? Ce faci în timpul liber? Privești în telefon și descoperi noile funcții?

Deci, o veste pentru tine – femeia simte atenția și îți oferă la fel de multă, uneori chiar mai multă. Dacă vei acorda mai multă atenție telefonului, ea va rămâne fără atenția ta.

Găsești timp pentru orice, dar nu și pentru soția ta? Ea nu este obligată să-ți satisfacă întotdeauna nevoile dacă nu primește suficientă atenție din partea ta. De ce crezi că o femeie trebuie să ofere și să nu primească nimic în schimb? Nu vorbesc despre bijuterii sau haine. Vorbesc despre simpla atenție din partea bărbatului.

Când te-ai așezat ultima dată în fața soției tale și ai privit-o în ochi, pur și simplu? Când ai privit-o cum se mișcă, cum merge și cum se îmbracă?

Dacă a fost foarte demult, atunci remediază această greșeală. Dacă nu ai făcut-o niciodată – ai pierdut multe.

Femeile pot mima plăcerea, dar nu vei afla despre asta niciodată. Ea va ascunde cu iscusință, astfel încât să nu te simți rănit pentru eforturile tale.

Dar tu ce ești dispus să faci pentru ea? Ești dispus să muți munții? Bine, dar de ce nu o poți surprinde cu comportamentul tău? Dacă nu vei face fapte de dragul ei, întotdeauna se va găsi cel care va fi dispus să facă orice pentru ea. Și-l va excita pe el, nu pe tine.

Femeia simte totul! Nu o poți păcăli!