Cum bărbații ar trebui să comunice cu femeile? 9 reguli formulate de feministe.

În 2018, editorii revistei online Esquire au realizat un sondaj al feministelor, care au formulat 9 reguli despre modul în care bărbații ar trebui să comunice cu femeile.

1. Să nu înceapă relații la locul de muncă

Atunci când începi o relație cu un coleg, cineva neapărat trebuie să se concedieze. Nimeni nu va putea combina viața personală și munca.

2. Bărbatul-șef nu ar trebui să înceapă o relație cu o femeie-subordonată

În SUA vei fi pedepsit penal pentru asta, întrucât e vorba de manipulare în condiții de dependență și inegalitate socială. Astfel de situații te fac să bei antidepresive, să mergi la psihoterapeuți și să suferi de nevroză.

3. Să nu complimenteze oamenii necunoscuți despre aspectul lor.

Pentru că pare lipsit de tact și face omul să se simtă incomod. Puteți spune o mulțime de complimentele, fără a lua în considerare aspectul.

4. Să uite de vechile reguli de etichetă.

Obținând egalitatea de gen, femeile tot mai mult nu-și doresc ca bărbații să le curteze, așa cum o făceau în trecut cavalerii. Bărbații ar trebui să se comporte neutru și discret.

5. Să aleagă cu atenție cadourile pentru femei

Atunci când bărbatul îi face un cadou scump unei femei puțin cunoscute, ea se va simți datoare. Asta poate speria multe femei.

6. Să vorbească despre intimitate direct și deschis

Se crede că intimitatea este punctul final al curtării. Atunci când bărbatul cu gânduri de intimitate invită femeia la cină la el acasă – el minte. Și după acțiunile, gesturile și conversația ei, încearcă să înțeleagă dacă i-a înțeles aluzia. Aceasta este o manipulare. Este important ca în minte și în realitate să fie același lucru.

7. Să distribuie în mod egal responsabilitățile casnice, inclusiv concediul de maternitate.

Atunci când bărbatul va sta acasă cu bebelușul câteva luni, el va înțelege că munca la birou este mult mai ușoară. Grija pentru copil, gătitul, curățenia – este o muncă dificilă, dar care îți aduce multă bucurie.

8.Tratați femeia de la egal la egal

Dacă în regulile de comunicare ale bărbatului cu interlocutorul său predomină politețea, respectul și definirea clară a granițelor, la fel merită să vorbească și cu femeia.

9. Nu considerați femeile niște victime.

Există multe cazuri când femeia acuză bărbatul de hărțuire. Dar acesta din urmă nu ar trebui să se coboare la nivelul milei sau indulgenței față de s*xul feminin. Astfel de femei sunt o minoritate.