10 fraze pe care le vei auzi doar de la persoana care te iubește sincer

Dragostea se manifestă în lucrurile mici …

Dragostea nu întotdeauna înseamnă cuvinte frumoase și confesiuni răsunătoare. Se manifestă și în detalii, care au o importanță deosebită. Iată 10 fraze pe care le vei auzi doar de la persoana care te iubește sincer:

1. “Fii atentă.”

Când un bărbat te iubește cu adevărat, el vrea să fii în siguranță. Vrea să-ți reamintească încă o dată că trebuie să fii atentă. Bunăstarea și siguranța ta sunt foarte importante pentru el. Dacă nu te-ar fi iubit, nu ți-ar fi spus astfel de fraze.

2. “Ai nevoie de ajutor?”

Bărbatul care iubește sincer, întotdeauna e gata să-ți ofere ajutorul. Nu contează despre ce este vorba. El vrea, dacă este posibil, să-ți facă viața mai ușoară.

3. “Ar fi fost frumos dacă erai acum alături de mine…”

Poate că în acest moment se află într-un loc cu adevărat incredibil. Cu toate astea, îți duce dorul. Prezența ta îi face ziua mai strălucitoare, iar pe el – mai fericit.

4. “Ești în gândurile mele.”.

Probabil a vizionat un film care i-a amintit de tine. Sau poate a ascultat muzica care i-a provocat amintiri despre prima voastră întâlnire. Orice se întâmplă, el se gândește mereu la tine.

5. “Dacă ai nevoie de mine, sunt întotdeauna la dispoziția ta.”

Acest om va fi întotdeauna alături de tine, dacă vei avea nevoie de sprijin. Dacă îți spune că va fi cu tine în vremuri dificile, așa va fi. O dovedește în repetate rânduri prin acțiunile sale.

6. “Mi-e dor de tine.”

Oriunde s-ar afla, se gândește întotdeauna la tine și îți duce dorul.

7. “Vreau să știu totul despre tine”.

Dacă bărbatul vrea să afle cât mai multe lucruri despre viața ta, înseamnă că este interesat cu adevărat de tine. Chiar și cele mai mici detalii sunt importante pentru el. Cu cât știe mai multe despre tine, cu atât legătura dintre voi devine mai puternică.

8. “Ești foarte importantă pentru mine”.

Pentru el – ești lumea întreagă. Vrea să știi asta. Îți spune că ești o persoană specială și este fericit că ești în viața lui.

9. “În viitor…”

“În viitor, vom trece prin asta împreună … Când vom îmbătrâni, vom avea grijă unul de celălalt”. Dacă bărbatul planifică un viitor comun cu tine, el chiar te iubește. Face planuri să fie tot restul vieții cu tine.

10. “Te iubesc”.

Îți spune asta direct. Îi pasă de tine. Ești cea mai importantă persoană din viața lui.

În viața ta există bărbatul care îți spune frazele enumerate mai sus? Să știi că este un om special.