Alege o pană și află ce crede un psiholog adevărat despre tine.

Fiecare persoană este unică, însă există și calități comune care unesc diferiți oameni. Psihologii au încercat în mod repetat să clasifice indivizii în funcție de anumiți parametri. Bazându-se pe teoria culorilor și a formelor, psihologii cred că alegând una din aceste șase pene, vei obține anumite informații despre personalitatea ta.

Privește imaginea cu atenție. Acordă atenție culorii și formei și alege PANA care îți place cel mai mult sau cea cu care te identifici. Apoi citește rezultatul și, probabil, răspunsul te va surprinde.

Pana 1

Ești o persoană creativă. Îți place să reușești în toate. Ai un caracter puternic, pe care mulți îl pot caracteriza greșit ca fiind “dominator”. Ești un perfecționist și un lider eficient, dar totuși, te simți rău atunci când lucrurile nu merg așa cum ai sperat.

Pana 2

Te adaptezi și te reînnoiești cu ușurință. De asemenea, înveți foarte repede, dar în aceste momente tinzi să te izolezi, pentru că îți place să studiezi în singurătate. Cu toate acestea, oamenii care te iubesc întotdeauna vor fi alături de tine pentru a te sprijini.

Pana 3

Ești un antreprenor înnăscut. Își place să fii activ(ă) și începi mai multe proiecte simultan, chiar dacă realizezi doar un singur obiectiv.

Pana 4

Iubești armonia, pacea și întotdeauna încerci să-i ajuți pe alții. Te înconjuri cu oameni care te iubesc și îți împărtășesc interesele.

Pana 5

Ești o persoană extrem de creativă și artistică, deși uneori nu ai încredere în tine sau în abilitățile tale, pentru că ți-e teamă de eșec.

Pana 6

Ești un om independent și încrezător. Ești sigur că îți poți atinge obiectivele pe cont propriu. Cu toate acestea, trebuie să înveți să dezvolți și să menții relațiile de prietenie.