9 mesaje pe care le poți scrie celui care te-a părăsit.

Fiecare dintre noi cel puțin o dată a fost părăsit. Relația voastră părea să avansează, când dintr-o dată el a încetat să te sune sau să-ți scrie. Deși înțelegi ce înseamnă asta, oricum meriți respect. Și ai dreptul să-i spui tot ce gândești despre comportamentul său, pentru a-l descuraja să le facă și altora.

9 mesaje pe care le poți scrie bărbatului care te-a părăsit.

1. “Salut, de ceva timp nu-mi scrii și sinceră să fiu, nu sunt sigură dacă mai vreau ceva. Dacă nu ești interesat să mai continuăm, cel puțin fii sincer.”

2. “Din moment ce nu mai știu nimic de tine, cred că ambii ne dorim același lucru și, sincer, cred că e mai bine să rămânem prieteni. Dacă am făcut ceva greșit, sper să-mi spui personal.”

3. “Aveam speranța că relația noastră va funcționa, dar cred că nu este așa. Mult noroc și sper că pe cealaltă nu o vei părăsi în acest mod.” 

4. “Ascultă, mi-am dat seama că nu mai ești interesat de mine, dar cel puțin puteai să-ți iei rămas bun. Este o lipsă totală de respect din partea ta să părăsești femeia cu care ai dormit.”

5. ” Sunt curioasă, de ce ai dispărut. Dacă nu mai ești interesat de mine, puteai să-mi spui asta. Sentimentele oamenilor se pot schimba. Dacă e vorba de altceva, aș vrea să știu. Este cel mai mic lucru pe care îl poți face “.

6. “Din moment ce nu ai avut suficient curajul să te desparți de mine printr-un SMS, am decis să te ajut. “Dragă [nume], iartă-mă, dar nu mă mai interesezi” Vezi? Nu este atât de greu. Salvează asta pentru următoarele fete.”

7. “Wow. Sincer, aș vrea să spun că sunt uimită, dar nu. Aș vrea să-mi spui asta personal, dar cred că nu trebuie să mă bazez pe decența ta. Sper că nimeni nu se va mai ciocni cu o astfel de situație.”

8. “Salut, ce faci? Nu mai știu nimic de tine de multă vreme, deși credeam că între noi există ceva. Doar întreb, pentru că înainte nu mi s-a mai întâmplat și mă doare să știu că cineva m-a părăsit atât de ușor.”

9. “De fapt, nu vreau să fac presupuneri, dar nu mai știu nimic de tine. Sper că ești bine, iar dacă nu, spune-mi direct că nu mai ești interesat de mine.”