Test rapid: ce secrete dezvăluie coafura despre personalitatea ta?

Modul de aranjare a părului reflectă trăsăturile de bază ale caracterului.

Privește imaginea și alege-ți coafura. Aceasta ar trebui să fie cea pe care preferi să o porți cel mai des sau opțiunea cu care te-ai simțit cel mai confortabil.

1. Ești o persoană optimistă, aproape întotdeauna observi binele. Răul fie nu-l vezi, fie îl ignori. Dar mereu ești dezamăgită de oameni, pentru că aceștia nu-ți justifică așteptările. De asemenea, ești deschisă lumii și noilor cunoștințe.

2. Ești încrezătoare, îți cunoști valoarea și nu eziți atunci când trebuie să iei decizii. Ești activă, încerci să reușești totul. Nu ai mulți prieteni, dar cei care sunt alături de tine sunt cu adevărat loiali.

3. Mergi mereu spre obiectivul tău și ajungi la el. Nu-ți petreci viața fără rost. Pentru tine, cel mai important lucru este rezultatul. Știi clar ce dorești și nu ceri ajutorul, dar te descurci singură.

4. Cel mai important lucru pentru tine este dreptatea și sinceritatea. Ești ca un războinic care luptă pentru o cauză justă. Cu toate acestea, cei dragi știu că, de fapt, ești o persoană foarte blândă.

5. Ești o persoană creativă care percepe viața prin prisma creativității. Ești neobișnuită, gândești diferit. Nu te plictisești niciodată, pentru ca vei inventa întotdeauna cum să te distrezi și sa-ți diversifici viața de zi cu zi.

6. Ești o persoană foarte bună și umană. Ești milostivă și întotdeauna oferi ajutor și sprijin. Însă oamenii de multe ori se folosesc de bunătatea ta. Iar din acest motiv suferi și te indispui.

7. Ești o persoana autoritară, un lider înnăscut. Ai nevoie de putere și te descurci excelent cu această povară. Într-o conversație ești foarte atentă, observi părțile slabe ale interlocutorului și știi cum să obții ceea ce ai nevoie.

8. Ești inteligentă. La început, pari o persoană liniștită, dar până în momentul în care cineva te va înfuria. Știi să-i arăți inamicului unde îi este  locul.

9. Ești o persoană precaută și atentă. Niciodată nu iei decizii spontane. Întotdeauna te gândești și cântărești totul.

10. Ești o fire care adoră frumosul. Nu suporți lipsa de bun gust. Ești sofisticată și rafinată. Și cu siguranță ai câteva talente remarcabile.

11. Ești o persoană corectă și conștiincioasă. Nu bârfești și niciodată nu trădezi. Oamenii știu sigur că îți pot încredința chiar și cele mai îngrozitoare secrete. Ești o prietenă loială și credincioasă.

12. Preferi independența și libertatea. Dar libertatea pentru tine nu este permisivitate, ci auto-disciplină și responsabilitate. Știi clar cum să te organizezi, astfel încât totul să funcționeze perfect.

13.Pari o femeie fragilă care nu se poate apăra singură. Dar nu este așa. De fapt, ești puternică, cu o voință de fier, doar că nu încerci să le arăți tuturor asta, ci preferi să rămâi feminină.

14. În loc să vorbești despre ceva, preferi să acționezi. Ești practică,  preferi faptele, nu cuvintele. Pentru tine contează senzațiile: să mergi într-o călătorie decât să privești televizorul, să săruți o persoană, decât să citești un roman de dragoste.

15. Ești o fire romantică și visătoare, mereu cu capul în nori. Dar acest lucru nu te împiedică să-ți rezolvi cu succes problemele. Întotdeauna faci ceea ce ai promis.

16. Ești o personalitate persistentă. Ai o putere de voință incredibilă. Întotdeauna ocupi o poziție de lider. Ești descurcăreață și activă. Întotdeauna îți respecți cuvântul.