Dacă ești singură, acest test te va ajuta să afli când îți vei întâlni jumătatea.

Ai fost singură mult timp? Vrei să întâlnești în sfârșit un bărbat special?

Dragostea va bate pe ușa ta! Dar întrebarea este când? Deși nu se știe cu certitudine, acest test te va ajuta să obții o imagine clară despre momentul în care dragostea va bate la ușa ta!

Privește imaginea și spune care dintre aceste cupluri reprezintă pentru tine relația ideală.

1. Dragostea este aproape de tine

Ești o persoană care știe că dragostea este un angajament, că nu toată viața va fi pasiune și foc interior.

Așadar, am putea spune că ești pregătită pentru o relație serioasă. Dar cu cine? Pot să te asigur că este cineva mai aproape decât crezi. Poate printre prieteni sau colegi. Este persoana cu care simți o legătură specială și îi împărtășești ideile tale despre cum vezi lumea!

2. Vei întâlni iubirea când te vei coborî cu picioare pe pământ

Ești o persoană visătoare. Chiar dacă nu recunoști asta, te emoționează iubirea de poveste. Iar acest lucru îți fură oportunitatea reală să fii într-o relație.

Dacă vei învăța să accepți că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum îți dorești, vei fi mai aproape de a-ți întâlni iubirea.

3. Ești aproape, dar…

Ești o persoană care știe exact ce vrea, când vrea și cum vrea. Ești foarte aproape de a-ți găsi un partener care îți va înfrumuseța zilele.

Dar problema este că… Ce faci pentru a găsi această persoană? Trebuie să începi să comunici mai mult, să faci ceea ce-ți place pentru a întâlni oameni interesați, să comunici cu străinii. Doar atunci vei scăpa de singurătate.

4. Nu ești singură…

Ești o persoană foarte pasionată. Pentru tine sentimentele și pasiunea – sunt totul. Cel mai probabil, ești departe de a avea o relație stabilă. Pe termen lung, pasiunea se va schimba în sensibilitate, prietenie, proiecte comune.

Dacă aceste lucruri nu-ți ajung, dacă ești interesată de flacăra iubirii – nu vei avea o relație care să dureze mult timp. Îți dorești asta?